От я часто думаю: Єсть тьолкі багатиє, а єсть бєдниє, тоже * хотят, я етого не люблю. Я так щитаю: хочеш * поведі в ресторан, накормі, повезі в таксі, от тагда і *. А бєдні тьолки ето --, я етого не люблю. )М(
КС вже арбайт, але шухеру було, бо в мене одна картка -((( Пане СаломНалейкум, а шо то за мутка по металу??? Сьогоднi в нас дають 4.5, наступного тижня обiцяють вже 6 ???
Ноута мого так i не здобули, бо плята вiд 15- ки, а на 17- ке фудашдэ нихт арбайтен.. Але нпдiя йэ -)))
ХЗ... З кожним днем росте. Я сьогодні вже 4,70-4,90 даю на чорнягу, мідь 120, латунь-70, люмінтій -30 Біржа ЛМЕ росте
таке. ну буде в мене той попиляний кулемет а далі що? чим я запчастини до нього шукатиму? отож бо і воно. тим більш що то мг-42 а мені такий неподобається, харизми в нього нема. от мг-34 чи мг 15 тож геть інша справа, там харизма є .отакоєот. а ви кажете
Доброго вечора,потинявся трохи по лісі який мені винен 97,5%,зі знахідок цепара метрів дванадцять той шо на фермі використовували,відро латунійове з трьома латками паяними??нафіга воно серед лісу приникав се добро під дубом і поставив мітку на жіпієсі.Трохи монєто з них 10 коп 1923,15 коп 1923,15 коп 1922,20 коп 1923р.всі з однієї ямки?інші монєто раньопізній совдеп.Трапилось дві гільзи манліхера одна без опознаватєльних знаків потдєлка пітерська.Також виявив місцепроживання, літом ходили слухи що в лісі хтось живе,в хащах було облаштовано доволі професійно шалаш,накритий ПЕТ плівкою для маскування кущі збоків було стягнуто шпагатом,кубло для спання вимощено сосновими гіляками та пористою підложкою,виявлено жіночу білизну розвішену для просушки в загашнику, кілька пачок сухого спирту,спіралі для відлякування комарів,сміття було перепалене і прикопане але мд зреагував на фольговані упаковки??????? Може які нарколиги на заготівлю гидоти приїзжали. В загальному в лісі красота,але йдуть морози.
Приперся й я,холодно -2 вітряно,на завтра обіцяють сніг і - 6. Що тутечки новенького,пан Консерватор кулемета відхватив?
Диван на месте , занят женой и кошкой и всяким ее рукоблудием , прийдеться как то с краечку примоститься .
Брал тут на форуме для камрада Редмаговский кацапский магнит еще до войны на 250 кг , нормально тянет и небольшой по весу .