вітаю панство. тепло, сонячно, затишно, але то в хаті, на дворі -7 а де це всі, спите чи що. гаявасуважнопитаю
Вітаю! А чого це Ви так зарані сьогодні? Ми вже на праці. Вже перша ранкова кава. Усім гарного дня, і приємних риб та рибок.
тілько перша? УУУУУУУУУУУУУУУ! я вже третью філіжанку сьорбаю. та і не зарано я, як завжди. просто ви з вечора небагато накнопали тож і часу на те щоб перечитати витратив небагато. отакоєот. а ви кажете
Привітався ! Ось тепер інша справа - то ж , йопть , дійсно шедеврально ! Тепер все по поличках та зрозуміло сюжет .
Вітаю панство, -2С, сніжок маленький проліта, збиравсь на коп сьогодні бо думав як і вчора сонячно буде, але зась, але на., воно мені типер прийдеться кавовий апарат наремонтувати.та пару льодовок.
а ото не треба було хавлитись після чарки що вмієте їх лагодити і що взагалі ви самий майстерний не те що на увесь куток чи містечко але на увесь повіт та околиці. отакоєот. а те що сніжок пролітає так те і непогано,буде тепліше.
оооо , "мінусовий" баланс то зовсім діло швах - можуть звинуватити в розкраданні кредитних коштів , котрі виділяв емвееф те єбееер , несплаті податків , контрреволюційній діяльності , спробі економічної дестабілізації , впливу на курс гривні ... Бажано терміново змінити прізвище , зовнішній вигляд , усі тіліфони , автівку , а в ідеалі було би продати все майно за єври ( ну в крайньому випадку за доляри ) і передати отримані кошти ( та обов'язково геть всі заощадження в готівковій та золото-коштовній формі ) спеціальному агенту , котрий прийде до Вас як тільки Ви то всьо правильно зробите . Агент сповістить Вас про можливі подальші ускладнення чи навпаки ( якщо Ви дійсно все продасте та віддасте геть все чесно ) дасть Вам координати спеціяльної організації в Гішпанії чи десь в країнах що звільнились від британського колоніального впливу . Тамка Вам все до копійочки повернуть , навіть з віццотками , нададуть громадянство , жінку на вибір за смаком та вподобаннями , навіть дозволять втілити деякі Ваші особисті пропозиції чи забаганки . То всьо мусите повідомити друзям та найближчим довіреним особам , що гідні на пристойне життя в цивілізованих умовах . Але кількість вакансій на таку пропозицію дуже обмежена , то ж мусите борзенько діяти .
Гарнюня "лямпа" ... То значить он які Ви кіросінки колікціоніруєте . То ще мабуть маєте лєворвєрт наган , шкіряний спінджак та будьонівку ?
тьху на вас дядьку. то не мій гардеробчик, то гардеробчик реббе Похабича! а отая лямпа як ви кажете не феншуйна. по перше зразка 44 року, по друге переробка з драгунки. якби то був карабин зразка 10 року то це був би кошерний фень-шуй а ото на світлині фень-шуй некошерний
Доброго ранку копарям, кнопарям та рибалками! +1, похмуро, весь сніг вже розтав. Арбайтен. Накуплю кавового апарата
Так Ви комісійних відсотків за куплю-продаж з мене та Бека візьмете більше ніж той кавогапарат коштує.
Вчора наздали медицинського апарата ЭДО 4. В Гинтернеті вичитав: Аппарат ЭДО-4 предназначен для непрямой детоксикации организма с помощью получаемого на нем путем электролиза активного раствора гипохлорита натрия. Аппарат состоит из блока электронного и электролизера, соединенного между собой с соблюдением полярности. Электролизер представляет собой стеклянный сосуд с помещенным в него блоком электродов установлен на штативе. Электронный блок представляет собой стабилизатор постоянного тока с программным устройством, нагрузкой которого является блок электродов. Блок электронный обеспечивает через нагрузку токи величиной 3 или 5 А при напряжении на электролизере до 6,5 В в течение 30 или 5 мин. Величина тока и времени задаются оператором. При прохождении через электролизер тока в заданных режимах происходит электролиз с образованием активного раствора гипохлорита натрия различной концентрации. Тепер думаю як його раціоналізувати для АЛІКтролізу копаних монетто, пулімньйотів три і козацьких шабель
але після сєкасу знов потягне хильнути чарку-другу горілки а потім знов на ранок все по новій. а це прямий шлях до лтп. треба щось міняти бо добром діло не кончится. отакоєот