вітаю панство. а в нас що по середам кулінарна тема? бо щось я якось тілько про пятнічні цицьки памятаю. до речи сьогодні не пятниця часом. га?
тоді що сьогодні? невже неділя?[/QUOTE] невже у Вас каляндара немає, а то скоро Маковея і Спаса, не прогавити б Вам....
ну військо то військо але ніхто вас від ваших прямих обовязків звільняти не буде. так і знайте! до речі ви обіцяли своїм хабарем похвалитись який ви в зайця відняли.
невже у Вас каляндара немає, а то скоро Маковея і Спаса, не прогавити б Вам....[/QUOTE] календар взагалі то є. алеє одне але! я по перше незнаю де він а по друге я все єдно в нього не дивлюсь. коли бачу тут цицьки то знаю що пятниця от і все.
календар взагалі то є. алеє одне але! я по перше незнаю де він а по друге я все єдно в нього не дивлюсь. коли бачу тут цицьки то знаю що пятниця от і все.[/QUOTE] так і народжуються народні прикмети цицки на моніторі -значить п"ятниця і скоро осінь
а я гадав що ви знов раритетів якихсь накопали та боїтесь що в вас ті скарби віднімуть от і не хвалитесь.
пане викиньте най того москальського календаря, та жівіть за правильним райберітівським. Вечеря з оселедцем, ковбаска з гарніром ,глечики і т.д - то є вівторок! Цицьки- то є пятниця, Про москаля і тд - то є понеділок. пана Крнсерватора на форумі нема- то є чистий четвер.
хе! та писець приходе тоді коли нема геть що їсти, чи електрики надовго нема а у холодільнику мяса багато чи пиво кисне, або навпаки тепла нема а на дворі -30 чи ще якісь негаразди. наприклад москалі поруч отаборились і усю ніч на бабалайці грають та личаками счі голосно сьорбають.
Дозвольте, пане добродію, з Вами не погодитися. Пісець це не тільки коли він так підкрадається, що усім пісець, а також коли щось є так добре та смачне. що воно є пісець!