та з чого том брати відсотки якщо він совєтських копіїок накопав? такого добра ще на сто років вперед у землі лежить.
та може воно і так і цілком вірогідно що так воно і є. але є одне але. щоб отримати грубі гроші за ту копійку треба її знайти у гарному стані а це випадок один на міліон.
так ви туво. великого та коштовного скарба знайшли і не хвалитесь?! треба до вас відправити когось хто ближче по ревізії. щоб все ретельно передивився, порахував та поскладав усе у великі лантухи та відправив до мене на зберігання.
))))))))))))))))))))юмор норм. Для начала Можно Вам задать вопрос , товарищ консерватор))) для начала. Не для срача. Чеб не подумали люди.
Коли сверБЛЯДЬ із вас у кого ребра Чи спина .ребра.чи боки. Нащо просити вам чужого? Мої великі кулаки Почешуть ребра вам і спину: Коли то мало.я дубину Готов на ребрах сокрушить. Служить вам рад малахаями. Різками.кнуттям і киями. Щоб жар воєнний потушить.......
Та шо Вы говорите? Таки правда манера? Я в Бердичеве таких манер не наблюдал…))) Может в Черновцах воздух активнее
Чернивци ,то мо ридне мисто.Тут я народився,тут я вчився,женився,виростив дитей.Тут поховани мои предки.Для мене це саме гарне мистоу всесвити.Так само й Украина.Дуже прошу не ображати мою малу и велику Батькивщину!
А я оце зараз піду та сальця підріжу, часничок ,помідорчик, але то ще не все, дружина сдала мою ничку, в мене зясувалось в холодильнику у фляжці самогон стоїть . то оце холодненької 100 грам випью за нас камрадів, хто тут і там а хто по ту сторону бугра то хай казьенку пьеть. А що у вас на вечерю? тільки непишіть що півкіла чорної ікри та шампанське 1876 року розливу. да, добавлю, написав аж ікри захотілось, то оце дружину в магазин послав за ділікатесом .
Зачем так далеко? Учавствуйте в этом аукционе и будет вам счастье http://www.egun.de/market/index.php Пересыл курьерской почтой - привозят домой.
а я домашню ковбаску з гарніром та білів квашених збоку на тарілочці виклав, а самогону зась- завтра до праці