оооооо! то ви взагалі дід старий. вам легше було,закордоння поряд а в нас хіба що голос америки чи ВВС скріз глушилки проривалось та ще коли були низькі хмари то ловив німацьке цдф і ще щось, але тре було два тель-авів зора мати бо один або картинку показував або звук а щоб усе і відразу такого небуло((((
У Вас Павлік Марозов, а в мене піанєрській отрьяд був імені піанєра Валі Котика, отакот! Нє шоб якоїсь дєвушкі Валі з робочою "кіскою" ... а то просто: Валя Котік
таки французи в 12 проходили на мацкву, таки повезло пану К. може родич самого Наполеона, той теж моцкалів нелюбив.
Мені чомусь запам"ятався Кулаков. По ньому, до речі, висувались різні конспірологічні версії, незгірш від Машерова.
а то ще за хрін з гори? я такого і не памятаю. мабуть через те що ви усі старі дідугани а я ще молодий та красивий. хоч і старше за пана ЗСаломНалийКум але він все єдно теж старий дід. отакоєот
Він просто *рулить*.ВДІ.режим статика і динаміка.В статиці взагалі чудово.в динаміці можна шось *про(ї)гавити.Двотональний.Про МД судять не по характеристиках.а по знахідках.
Доречі, Пане Сусіде, безперебійника знайшли, нє? Мені наприпесли навіть з інвентарним номером. На штири виходи. Можу наподарувати, треба, нє?
В мене теж,я пам'ятаю ті дурнуваті суботи,коли після уроків замісь того щоб воювати на розваленах кляштора 17 ст. з рогаток,ми мусили розказувати якісь дурнуваті віршики паралейному класу,про вождя і т.д.
Доброго вечора,Вітаю всіх,зокрема землячку @Светлана Богатырь Як говорить мій начальник коли нас захищає,якщо хлопці сидять і нічого не роблять ,то це добре,значить усе одремонтовано і працює
Ви його собі на машину часу залиште, бо з теперешніми єнергосистемами щось зле сталося. Постійно якісь негаразди. Й будите не ИЗВЕСТИЯ читати, а дінозаврам хвости крутити. З.І. Вийов на вулицю, стовби ща а-ля Льоня стоять...
так ше ж гади примушували у суботу навчатись а ранкова пошта якраз тоді була спочатку. тілько і встигали що на у світі тварин.
Ребят,здрасьте всем. Не первый день на форуме,читаю и учавствую в разных темах,есть вопрос и решил темку здесь создать.Сам Копаю под настроение,есть единодумцы,на днях с товарищем снова в лесок подъехали и вот его вопрос не дает мне покоя уже который день. Вы ребята интересные,знающие уверен поможете найти ответ. Значит дело такое.Ходим мы с товарищем,и попадаются разные вещи,в основном патроны,гильзы,пуговицы,значки,монетки,шмурдяк разный.И вот заметили одну закономерность,патроны как правило лежат в одной яме от 5-ти до 50-ти штук,причем как в обойме так и без,Мосин в основном,немцы тоже попадаются,но в обоймах.Рядом ничего. Патроны ППШ и ТТ по одиночке,это понимаю осечка,НО рядом ни одной стреляной гильзы,вот бывают такие места,патронами все усеяно,а гильз нет. Такая же фигня с пугами,в одной яме по три-пять пуговиц,причем разных производителей,польские же все Станислав Грабски,но разных годов. Крайние покапушки принесли три пуги немецкие и снова в одной яме одна алюминий,вторая Тяжёлая,третья ПМВ с короной. Так вот и вопрос для чего,кто?Сброс?Так где остальное вещи? Товарищ вообще в непонятках "Да б** как они вообще воевали?"
Подобаються мені ваші міста! Що Нововолинськ, що Володимир Волинський. Особливо у Володимирі на автовокзалі є така (вроді Іра, нє?) лямпами , світільніками та до них дротами всілякими торгує. Ногаста, цицьката на Субару Трібека їздила. Пана К% треба з нею познайомити для "обмєна опитом"