Почнемо з того що я 1981року народження , програму почав читати ну мо в 1986 , так шо шо було раньше я не знаю . А оті дурні чорнобілі кіна про агента 007 десь 70-х років випуску дійсно дратували , де Фюнес хоч смішний був .
то тілько ти всяку гидоту яку злапаєш до рота тягнеш. а я людина цивілізована я жерти всяких хробаків, змій та іншу гидоту небуду.
А чим погана та медянка ? Їсть рибу , живе у воді - дієтичний , екологічно чистий продукт . Чи тобі тіко сайру подавай ?
Консерватор і купить ? Та швидше "вона-шатун" брехати перестане ніж пан К% заплатить грубі гроші та ше й за терку . Ви б ото ше порадили пану К% американський камуфляж продати .
пан К. нерозуміється в східних кухнях, і мабуть таки шляхтич, бо кожний козак знає, в полі і хрущ за мясо. чи мо панського роду, клуня то у нього
Загалом, він якось згадував про розорене та відібране більшовиками родове гніздо, а також ностальгував за Парижем. Савпадєніє?
Це як у тому анегдоті: а шо ви п"єте? - а усе на "Ш"!- Як це? - А отак: шампаньскоє, шамогон і шо наллють!
Зачем нам молдавские?! У нас свои украинские не плохие. Ну, допустим, поехала я на коп по войне, а под катуху мне скифская пектораль попалась, а я ее еще и лопатьй цокнула, так шо мне ее выкинуть и идти гильзы собирать?
порівняли хруща з якимись зміями та ще і тоді коли є сало та до сала. а що до шляхетського роду то таки теж праві, є таке діло. отакоєот
Боронь Боже - викидати це великий гріх . а от пану К, у рамах %, піднести - це воно самоє оте що тре!
А шо з тим прохором не так ? Бо як купував терку то читав і про прохора . Пишуть шо він водонепроникний шо для пошуку добре бо можна і під дощем копати , але отой гаретовський звук і проблеми із підключенням катушки мене відвернули від покупки гарета про .
віні а де сі ти йдеш? пйаточка ховав. а чом рискаль увесь у крові? та він курво три разі відкопувався......