Ну...скажем так, терра то не моя, а мужа, несколько раз давал почувствовать себя нормальным человеком, с нормальным мд, а у меня Гаррет 350 с торнадо, но думаю в скором будущем пополню ряду "тёрочников".
колись давно їздив на турбазу під одесу, у сергіївку. там перед тим як трапити на пляж є широчений лиман через який перекинутий міст, десь кілометер приблизно, так місцеві тубільці казали, а мо і брехали. так от в тому лимані водились бички і я їх ловив або просто там кпаались щоб не пертись через міст на пляж, вода така сама мо трохи солонувата і глибина відповідно невелика. і в тім лимані було багато гадюк, гадюки були невеликі але все єдно недуже приємне сусідство. отже одного разу пішов я потрусити бичків в їхніх сховках якими слугували шини від легковиків, шматки рур тощо. бичків не було то я забрів аж по груди а вертатись пішки було далеченько тож я і поплив. і тут бачу десь метрів за пять-сім передімною у томуж самому напрямку що і я пливе якийсь хрестик. спочатку я незрозумів що воно таке є. і тілько коли до берега залишалось метрів з 20 а глибина зменшилась до того що плисти було неможливо я зрозумів що то гадюка впіймала невеличкого бичка та несе його до свого кубла в очерет. і тут я став ісусом. ні не тому що в мене навкруг маківки сяйво засіяло чи не тому що я зрозумів усю гріховність світу і покаявся у своїх гріхах. все була набагато простіше. я пішов поводі як колись ісус. і таким чином дуже швидко дістався дерега а потім підхопивши речі перемістився подалі від лиману. більш в ой день я на лиман не ходиа в пив пиво у геднелі поруч з турбазою. пиво там було дуже погане та несмачне, таке як в нас у діжках на третій день, а все через занадто солону та несмачну воду яку використовувала броварна яка знаходилась поруч і з генделем і з турбазою. отакоєот
Побійтесь Бога яка терка , тіко вератор , або на крайняк фішер ф70 , а про терку навіть і не згадуйте бо заклюють .
пеньок-сверлим/коловоротом/,отвори засипаєм селітрою любою.конопатим,або кілкуєм.всьо./взято з посібника початківця-інквізитора.тобто-садівника/
ну нарешті ти почав розумні речі казати. вератор то дійсно річ гарна. а взагалі йди працюй. і за що тобі тілько держава гроші пляте,за те що ти тут цілими днями байдики бєш замість тго щоб працювати?
Все геть старий зробився? У ті часи телепрограму публікували раз на тиждень, в суботньому, здається, випуску.А ця газета за середу. Ми подумали правильно. Я сам колись у майже покинутому селі разом з одним широко відомим у вузьких колах паном забрів на кладовище. І ми були з мішками та лопатами. Дуже не хотілося трапитися комусь на очі. Думаю, зовсім дарма втікав. Навряд чи вона би кидала бичка та намагалася вкусити. А куди поспішати? Хто має здоров"я, той виздоровіє і без медичної допомоги, а хто ні - то помре, і питання вирішиться саме собою.
От позоріще , здоровенний бугай злякався медянку . Вони ті медянки для людини не несуть ніякої небезпеки . І взагалі у нас у воді отруйні змії не водяться . Теж із таким як ти ловив креветок в Бердянську . Попалася нам у сітку разом із креветками медянка . То компаньйон як побачив улов так відразу почав нервуватися кричав шо вже не хоче ні криветок і сітку ту най забирає хто хоче бо він до неї не підійде . Я його просив підніми за край сітки щоб я зміг допомогти випутатися тій тварючці на шо він закотив очі під лоба і почав говорити всіляку похабень . Довелося мені ту медянку вбити , бо кидати улов креветок якось не хотілося , а допомоги від компаньйона не було .
Кожному своє - як казав Мурзік Васильович . Я й працюю як "вона" та шо з новою кликухою "шатун" . Он до 16,00 допрацюю і попхаюся до хати .
це ти старий став та забудькуватий. у часописах тих часів дуркувалась програма ТБ на два-три дні. отакоєот
А яка там програма була . В неділю будільнік , ранкова пошта , служу отєчєству , потім врємя і всілякі репортажі із будівництва чи колгоспів і в неділю вечером старезне кіно з Луї де Фюнесом чи про агента007 і ше отой дурнуватий КВН .
так ти юлєбот? а що до пляну шатун то ти зря смієшся. кацапів та підкацапників нескараних на горло ще дуже багато і вони усіми силами намагаються зробити якусь капость.
А дарма міг би ізловить і приготувать добавку до харчування . І цей всі місцеві хуни були б готові тобі віддатися бо ти в їх очах був би безстрашним мисливцем і кулінаром , отакоєавикажете .
я знаю одну мадмуазель, то в неї Фортуна але дійсно спробуйте Ф70, лекий , можна в статиці і динаміці ходить, Вді рулить
Вы мне какие-то страшные вещи предлагаете, уважаемый! Ну с Фишерами (то понятно, плавали, знаем), но тико, и вератор...
оце ти каші наварив. по перш не служу атєчіству тоді було а служу савєйськаму сайузу. кіно про агента 007 було заборонено за совєтів, його почали крутити по відео сальонам лише на прикінці 80 початку 90стих. квн зявився вже році так у 86-87 а ми розмовляємо за рік 1984! ранкова пошта була у суботу.а кіно з луі де фюнесом на ті часи було за свято та і крутилось тілько на великі свята бо переважно тоді кіно крутили або про війну або про колгосп та проізводствіниє праблєми. отакоєот
Вы все меня заранее извините, что я на русском с вами общаюсь, украинский язык -знаю, но выставлять лень. Увы...но моя терочка уже ко мне едет, надеюсь в добром здравии...
Нічо ви поспілкуєтесь трохи із місцевими вони вас обтешуть , і будете знати шо вератор то найкращий прилад . В мене доречі теж терка 705 , все ніяк не знайду клієнта шоб продати і купити собі вератора .
фух, дякую тобі боже шо некинув під танк. типер зуб на пана К і А будете мать. ану відкривайте таємницю, котрому камраду повезло з такою чудовою дружиною