А якже ти його візьмеш, коли ти сидиш вдома, і тобі ніхто не дає? Загалом, я би сказав, правоохоронні органи почали більше з цим боротися. Якби іще суд підтягнути, щоб швидше розглядали, та більші терміни давали, то, може, іще більше налагодилося би. На всяку хитру дупу відшукається... Розпродаєш колекцію? І кидал теж.
ні не моя. то халамидники її на брухт розтягнули. і не без вашої участі. красно дякую. але там нема що вже вибивати. один пеньок залишився.
Та поки відшукається і ще й в суді треба буде доказати що карта і гроші на ній належать хабарнику - то можна буде довго хабарі брати . А як запахне смаленим вовком - то мерщій емігрувати в Тель-Авів або в Санта-Моніку ( якшо грошей вистачить ). На ОЛХ можна без проблем продавати після оплати чи часткової предоплати , або висилати наложкою ( тільки на перески попасти можна ) . А от продати на ОЛХ набагато більше шансів ніж тут на форумі чи ше де інде . Якшо річ дійсно коштовна чи раритетна то можна на віоліті спробувати , а якшо звичайна рядова річ то ОЛХ саме те шо треба .
ми то яким бокоб? ми рейки нерозтягували, так пару вагонеток да аж жалко вас може давайте скинемось та рандольового вставите?
У далекому дитинстві ми, з кумплями, копали безпосередньо на насипу (Дарницька гілка, що провадила до Дарницького вузла), а також 3,14здили ліхтарі з останніх вагонів, котрі потім міняли на бецмана. Пам"ятаю ще як мій батько мені спустив манто за те, що у мене в кімнаті запалився трасер від 20-ти міліметрового снаряду.
дякую але нетреба. тож все єдно до стоматолухів пхатись тре а я їх боюсь бо вони усі кати та маньяки. тож я ліпше анагином поснідаю чи повечеряю. отакоєот. а рондоль висилайте мені я її панові ЗСаломНалийКум за грубі гроші на брухт здам. тож висилайте багато, кіл 300 чи більше
Трасер викинув через кватирку - сам згас поки долетів з 7-го поверху, а те що текло та горіло на політурі німецького мебельного гарнітуру загасив долонею. Гірше було з тюллю - було із двадцять маленьких дірочок з чорною "кайомочкою" котру тре було вирізати ножицями.
Це був бронебій без вибухової речовини. Він складався, не рахуючи зовнішньої оболочки, із твердосплавного сердешника та трасера. А розривні від ШВАК-20 викопав на місці падіння Як-а - було штук 6-8 у стрічці то й звкопав ще глибше так само як і бімбочку, що "нічні відьми" кидали на окопи фриців.
Двері,клямка,нитка,зуб,привязується нитка до клямки а другий кінець крепко до зуба,і стоїте та чекаєте хто надасть вам допомогу,то є відкриє двері,ніяких стоматолухів та перфораторів,порада майже безкоштовна,ну так дес п'ять баксів Р.s. не дочитав що там пеньок,то вкрутити туди саморіза,дії тіж самі тільки в'язати до саморіза,доплатіть ще два бакси
Мы копаем все что под катушку попадет, войну, монетки, и окаменелых мамонтов. Я на воеослужащую не похожа, а вот за спиной пару раз уже хотели полицию вызывать на странную девушку в форме с лопатами возле кладбища (не подумайте неправильно, у нас рядом лес возле кладбища)