Копайте ближче до залізниці. Німці пишуть, що по насипу відходили, бо була відлига, і по дорозі йти було неможливо.
До речі, а на якій відстані від залізниці можна копати? Ну, а згодом? Про наслiдки можливi не подумать Один лиш тiльки раз - i вже крадеться.....
Там є якась встановлена охоронювальна зона. Але її розміри я не знаю, треба гуглити. У ній нічого робити не можна. Тому і пишу "ближче до залізниці". Та і на самому насипу, навіть якщо захочеться, то не покопаєш, бо їх всі оновлювали, і позасипали гравієм. Тож хабар пішов униз. Плюс вздовж залізниці високовольтні дроти, і прилад буде казитися.
Всем доброго времени суток! Тут когда в военных штанах и берцах на коп едешь в гор.транспорте, столько взглядов собираешь, детки говорят "Мама, смотри, тетя солдат, едет". Мужчинам в этом плане проще, маскироваться, хоть под ЖКХ, хоть под МНС, а нам как быть?
Вітаємо, мадемуазель (мадам?)! Відрадно бачити, що цю тему і дівчата почитують. По суті питання: думаю, дівчатам бути так само, як і хлопцям. Бо ні в одних, ні в інших документів про належність до МНС чи комунальної служби немає. У випадку справжніх запитань доведеться вмикати дурня, що "просто так вдягнувся, у те, що було". А Ви що копаєте? Війну? Монетки? Надіюся, скам"янілі перлини докембрійського періоду пропонувати не будете?
вітаю панство. погода похмура, настрій теж. прокинувся від того що болить зуб. стоматолухів не пропанувати
якщо є надія на гарний хабар то на біса тая чавунка? дроти обрізати. рейки зняти та і копати собі спокійно.
точно. най світлини надає у формі зізначеній регляментой нашого засідання, а ми порадимо як тре вдягатись щоб було непомітно.
Фу-фу-фу... Знову Ви даєте радикальні рецепти, які ведуть прямою дорогою до зали суду. Ми ж пристойні копарі. Ти знаєш, сторінки форуму підказують, що пані Світлана дійсно копає. І в неї навіть Терра-705, як і в мене. Тобто вона справжня камрадка, а не продавець скам"янілих перлин. Тож звертаюся до всіх: будьмо чемними.
як,як?як завжди-макіяж,аккуратний манікюр,модельна зачіска/так всі жінки маскуються кожен день/.а ,і сумочку не забудьте!ну а в сумочці....ну не мені казати скільки різних речей поміщається в жіночій сумочці./значить буде місце і для мд з лопатою та бєрцами/.яка кому різниця.зара дуже багато жінок військовослужбовців,так шо ..яка кому різниця,що на вас одіто та куди ви їдете.якщо ви звичайно не діґґер./мав випадок-діґґери досліджували каналізацію і,хоч і переоділися,но запах в маршрутці стояв.
Якщо вдасться зняти достатню кількість рейок, то чого тоді суддів боятись Лише не забути задекларувати, наприклад "Залізниця - 1000 км"
і суд теж згорнути бульдозером. проку від нього мало бо тих хто дійсно заслуговує бути скараним на горло той суд виправдовує натомість засуджує безнивиних. таке відчуття що і Майдану небуло і хам нікуди не тікав
Я розумію, в тебе зуб болить. Співчуваю. Але ж ми не винуваті, що ти їв багато солодкого. А тому не повинні страждати через твій поганий настрій. Не хочеш стоматолога - прикладай заячу капусту, раптом допоможе?
на відстані-шоб машиніст не прийняв вас за терроріст,бо інакше чекайте гостей у вигляді вохри +пуліції+інших друзів на три буквиkodeksy.com.ua › Закони України › Про залізничний транспорт
а все тому що він не користувався спеціяльним парфюмом який звався наче бто гвоздика. їх раніш говновозам видавали як мило та спецодг щоб вони своїм орамоксамитом не смусчали пересічних громадян у черзі за кАлбасою по 2.20 та безкоштовними квартирами. отакоєот
Щодо зубів - колись вичитав рецепт в журналі, виданому ще в австрійські часи і прийшлось його перевірити. Якщо болить зуб і інші, більш гуманні способи не допомагають, а на дворі зима, то треба стати босими ногами в ополонку і стояти до того моменту, коли мозок зрозуміє, що зубна біль ніщо порівняно із замерзлими ногами. Було це більше ніж 20 років тому - зуб "мовчить" до цього часу.