Доброго ранку! +3, тане все потихеньку! навіть дороги трошки очистились від каші! гарного дня! ну і під рибний день
думаю нормально,бо поки фотки робиш...оті четверо../ну там-ковбаски щезають,чарки пустіють/.а так-затиснувши з гарчанням зубами ковбаску,в лівій-чарка.правою-фоткаєте.п.с.гарчати не перестаєте-бо другої не наллють
ВІтання всім. + 2, сніг потроху тане. Перекажіть сусідці, що якщо прикмета й погана, то вона десь в далекому майбутньому - "моя" ще в 1989 викинула обручку через вікно автомобіля, разом із вишневими кісточками. І нічого, якось живемо...
Вітаю панство! Ну от, вже й рибний день. А ви переживали, що понеділок, понеділок... А що, Польща вже теж скаче? Місце, де дружина її викинула, пам"ятаєте?
Добр.Ранку!Тіко з Польши,не скаче,в траурі від виборів в США,вони великі надії покладали на бабу,в костелах траур.Хочу спати.....
Можна спробувати відшукати. Якщо щороку проходити хоча би метрів по 200, то скоро має бути результат. Тільки уявіть, який би це був гарний подарунок для неї.
- Копайте, копайте, ребята, - сказал Сильвер с холодной насмешкой. - Авось выкопаете два-три земляных ореха. )( Тю, дивуюся я з отаких слідопитів,шукачів і копачів. На тому місці за 27 років з викинутих кісточок вже виросли добрячі вишневі дерева. Шо неясно?
Я копав поруч із жвавою трасою вдень. Всі тільки витріщалися з вікон проїздячих повз автомобілів, але питань ніхто не задавав. Знову ж таки, що заважає замаскуватися під комунальника чи МНСівця? Інше питання, що далекувато, не наїздишся. І сміття там повно.
Значить люд не дуже цікавий. Тут вдень за півкілометра від сільської дороги і то практично кожен другий проїзджий не лінується пройти відстань щоб накинутися з питанням - якого чорта тут лазиш
Ми постійно коло траси копали, так сказать сезон відкривали, але там зараз луний пейзаж а скільки там ще лежить пан Алекс знає.
Напевне таки інша ментальність в людей - раз копає відкрито, значить "положено". У нас навпаки, кожен вважає за честь прогнати "зайд" (невзирая на лица и звания).