Вітаю панство! На вулиці сніг і холодно, але на календарі вже середа, і п"ятниця наближається невпинно, нестримним домкратом. Пана Опришка з Днем Народження! Побажання - у профільній темі. Не витягайте, не псуйте здоров"я, воно Вам знадобиться. Нехай лежить у машині. Будете в наших краях, дайте знати. Я сам дістану сейфа з машини, і все інше з нього. Навіщо Вам той клопіт і тяжка фізична праця? Довірте справу професіоналам.
це прозорий натяк щоб я на допомогу пхався? вітаю панство. снігу насипало так аж страшно від того. рівну поверхню не покрило тож чекатимиму на справжній перший сніг та поки він розтане щоб вже починаючи з другого починати його заготівлю.. отакоєот
я все відправив. але мабуть на пошті як завши все переплутали та відправили комусь багато а комусь нічого але то притензії до пошти а не до мене. отакоєот. а ви кажете
Прогуляюсь до привавєтбанку,замовив електроніку для котла,буду шось сам хімічити... Піду на своїх шарнірах,може в неділю на коп вирвусь,треба перевірити шоб не клинили,а гравіцапа хай спочине до вечора,їй всю ніч прийдеться клигати по закордонах. Кіко тепер така розкіш,я про закарпатський бальзам,мам надію що його не бовтають в кожній клуні як коняк!
Надибав у неті опис підготовки Воною державного перевороту в 2005 році: http://v-n-zb.livejournal.com/9538219.html Сміявся.
Пане Консерватор!!!! Знайшов марнотратців - сніг камазами знищують, певно не вміють консервувати: https://reibert.info/threads/zaxidna-ukrajina.302903/page-411#post-9097433
х. з. замовлю пану пару бутилочок, або якщо хочте поміняю на віскі, тіко неконтрафакт Ивано-Франковское областное государственное обьединение спиртовой и ликеро-водочной промышленности, ГП-Украина, Ивано-Франковская область, Ивано-Франковск-ТМ КНЯГИНИН Бальзам Прикарпатський - это уникальный продукт, который не имеет аналогов в Украине. Изготовленный по особой рецептуре, в состав которого входят настои 17 целебных трав Прикарпатья, натуральные соки и мед. Прикарпатский бальзам уже более 30 лет является визитной карточкой Ивано-Франковщины. я знаю камрада який там живе!
Друже, це такий підступний вік (я вже це пережив) - так що поспішай жити на повних обертах, роби усе на що маєш охоту і ще більше, бо почне зегар крутити: 45, 46...50, 51..57... - курва, час є неублагальний!
Вітаю товариство. В мене +3 та мряка. Вчора насипало снігу (на машинах було близько 15см білого пуху), а о шостій вже нічого не було. На завтра обіцяють плюс 9-11 - можна сх....ти. Мій приятель знайшов 100 штук відзначень "За рани" у золоті - це добра відомость, а погана така, що із цієї кількості у нормальному стані тіки 5-6, а решта вбита. Хвотків не виставлю бо не можу їх стягнути з мого телехфону (як куплю нового, то отого куревського самсунга розстріляю без слідства та суду - вб"ю суку!!!).
Дякую пане Бек,але треба самому по місту походити може і у нас є ,правда тєрзають мене сомнєнія ,в магах один лівак продають,боюсь щоб знову пертусином не напоїли..... Хоч-не хоч,але в треба в тую Європу пертися,ало-оооо ,хто там крайній в черзі!
Може й зацікавить... Вітаю! Як справи? Що нового? Я ось знов в строю! Був на Райберті, но перечитувать те, що Ви тута понакляцювали-"Та хай мене покрасять..." З.І. В мене лікарняний е!
то не виправдовує того що ви прогульник великий, бо тут треба не лантухи з залізячам тягати а розповідати цікаві історії про хабар або про щось інше. отакоєот втім вітаємо прогульника. вас у який колір фарбувати?