Да Саня, там не вправу,а повноцінну зарядку закінчив Та я тоже тільки дивлюсь на неї, то добре шо маю файних колєг, вчора Junker чекав поки я шнурки завяжу, трохи розгріб, Сьогодні може Alex Faa після роботи мене почекає біля машини.... , а завтра вже і виїду
То мій храм, убієной техніки, прихожан в мене півміста іще декілька сіл, отакоєот. Пралка яка модель, полоще або ні то то помпа скоріш за все глюкає.
Доброго дня ивсім.Опришка з днюхою.На вулиці ZERO.Сніжок ледь притрусив земню.вітру ніц.Гайнуть би на коп.але робота є.До вечора .бандьори. ПІ.СІВчора ввечері поїхав до міста.Хату не замкнув.тирнет не вимкнув.Нічого не пропало-дисципліна однако.
САЛОм алєйкум всім шановне паньство!!! За бортом -2 а зранку було -10, снігу навалом, може кому треба? Дякую всім за вітання!!! 44 мені стукнуло, вродє небагато але вже й немало...
То у вас ще сніг на консервації. а мій вже потроху ( + 2) рушає на експорт до Чорноморського регіону. Якщо хтось має щось туди передати, то може приєднуватись
то ви ще молодий, снігу мені треба по пан К. зажав, а % взяв ще наперед літом. у вас там часом шнапсу нема? або самогону з ягід.Піджену наливки
Доброго дня Ніхто не бачив де весна загуляла,вже пора оцей безобразний сніг гнати в три шиї Сусіде я обожаю сєйфи,не мучтесь везіть до мене,я потім покажу чудові світлини що там було
Приєднуюсь до найкращіх привітань !!! Картинку вставити не можу, бо конопаю з заслання, вердикт ще не отримав, в гіршому випадку, ноут/сімнашка піде на органи -{((
А,що за сейф,мо такий як колись ми в військовій частині гвалтували -відкривали, думали там брульянти,зібралось десь з півроти на чолі з комбатом,знайшли під металоломом і давай його трощити півдня роботи і в результаті дві пари чобіт та книга в якій реєстрували 1952-54 роках видачу мила особовому складу для миття в бані
доброго всім дня!в нас+5,хмарно.припер з роботи та читаю накнопане.зробив пару фото/так по хронології було,потім шота пішло не так.ну і...рагулі і дороги.рагулів видно зразу.дорогезний паркан+невідкинутий сніг.простійші ж і біля себе відкинули,і сусідам помогли/
от шкода, що не зберіг назву чи бутилочку - подарували колись бальзамчик бялоруські камради - ото був сильний напій!Хоча прикарпатський теж супер!