Вітаю панство. Ще в суботу копав,а вже в неділю було так. Наламало дерев,засипало шляхи,то кому радість-це дітлахам,у понеділок школи відмінили. Але сніг продовжував сипати і у понеділок.
Сніг пішов у суботу вночі. У неділю не було навіть завозу хліба до деяких райцентрів. За села взагалі мовчу.Туди навіть дороги не пробували чистити. Віз знайомих в село до старенької малоходячої мами.Тре було завезти продуктів,дров,води наносити. До села від райцентра 3км.В райцентрі центральні вулиці щось пробували горнути. Дорога до села відрізняється від поля тільки чахлими кущами та деревами по узбіччю. Ну і стежинкою,видно з міста додому йшли. З двох сторін поля.Враховуючи,що машина не низенька,все одно довелось важкувато. Взагалі випало снігу десь см 40,а там понаметало місцями де по бампер,де по капот. Включив все що можна було,але йшла тяжко. Подекуди таранив кучугури по 2-3 рази,щоб прорватись.На одній таки завис, не пішов,бо мокрий сніг знизу і сів днищем,довелось діставати копарський реманент,добре що не викладаю з багажника. До села все ж добрались,по селі тільки стежки протоптані.Зупинились біля місцевого кафе-магазина,в центрі.До хатини вирішили йти пішки(там ще з горбочка метрів під 300),не ризикувати.Назад вже легше було. Світлин не робив,бо не до того було. Дорогу туди,наскільки знаю прогорнули тільки сьогодні.
Доброго ранку! У нас +0 щось ляпотить по вікнах. Я на арбайтн . Засновника теми, пана Опришка вітаю з Днем Народження! Бажаю щастя та здоров'я , та всяких гараздів , ну і звісно цікавих знахідок та повний лантух хабара .
в совіцькій електроніці йшли кондери Км, +ще куча транзисторів, за добрий кошт можна напродать.А з теліків совітських непогані зарядні до авто получаються.
з нержавійкі,аламбік непотягну по ціні та й на він , самому можна зробити, пан Е. міді підкине, а паяти я вмію от тіко кому продукт кінцевий? я то неспоживаю в великих кількостях.
Доброго ранку. Вітаю Пана Опришка з Днем народження Перш за все щоб був здоровий, щасливий, багатий. Щоб завжди у всьому були успіх та удача
Та я вкурсі.дякую Як кому???? Зробіть "точьку" на свому районі та продавайте, будете "уважаємим чєловєком" серед ханурів, заодно з дільничним познайомитесь
Доброго ранку панове, -2С, снігу так і нема, арбайт, відкриваю інтирнет магазин.Дали субсидію, але тут шото не так, наче є а наче і ні?
Всіх вітаю! більш меньш тепло, жиденько зі снігом)) Їмо,п,ємо а далі буде видно)) Пана Опришка з Днем Народження! Усіх благ та здоров.ячка!!!
Доброго ранку! Пана Опришка вітаю з Днем Народження ,здоровя бажаю,і хай збудеться мрія копача,глек вам під катушку. На зах.краю кордону 0 але відчувається як -6,я ще носа не показував на вулицю,мабуть через вологість 96%,Волинь це мочевий міхур України!
Доброго ранку, шановні. Обіцяних -12°С не було, мін -5. Ну то й добре, бо я ще бамбук та виноград на зиму не накрив. Що за храм такий? У мене пралка глючна є, то полоще то ні. Та й пилососів штуки 4))) А от з цього місця таки з подробицями))) Вони хіба ламаються? У мене дві «Ракєти» одну мучаю 7-й рік, думаю як поламається візьму другу… сім років чекаю)) Реквізити давать? До речі знаю де взяти лист нержавійки 0.55 )))
Всім привіт. Да... Пішов за яйцями в магазин, хвилину ходу, думав не вернусь і не донесу , но так яєшні хотілось..., рачком, рачком і доніс . Будьте уважними та обережними сьогодні.
Я вже другий день нікуди не їжджу, вистачило виколупуватись з узбіччя у понеділок. Як згадаю тую «карусель» на перегруженому хабарем фургоні, то геть і заводитись не хочеться ПиСи: сейф так і лежить в машині, витягати самому тяжко))