і в мене нарешті сніжок почався, хоч дрібненький та невеличкий але ж все таки йде. не усе ж вам скнарам зі снігом бути
Слава Йсу! Та не ховаюсь я. Просто пізно просунув з арбайтена і перечитую що блудньокопарське шановне панство за день накнопало, заодно вечеряю і масними від свіжих дерунів зі сметаною пальцями, тицяю в доньчиного пляншета День трохи тяжкий був, зранку вломив на Спрінтері примерзшого до скла счьоткодєржатєля поїхав на автобазар - 350 грн, на шроті знайшов за 150. Потім заднє колесо на "спарці" почало спускати, 1,5 години провів на шиномонтажі. Нажаль сьогодні ні пулімньйоти ні денарика в брухту не трапилось, зато приперли купу цікавої совіцької електроніки. Завтра в обід викладу світлини
а в мене вже є кому те запропанувати. є тут такий собі пан @kran хоч він і прогульник великий, але мо його щось зацікавить. тож викладайте світлини
Ще не спите?Я оце думаю,напевно пан Руслан каток налаштовує,сезон же починаеться то він і персонал підбирає,симпатичних кобіт у масовку
Я знав шо тобі сподобається . Там ше є купа цікавих дєвочєк япона-мать . Цікаві фільми в Японії знімають
так то всьо завдяки вам.залякали їх що припхаєтесь на їхній дівчачий хворум капостить та знайомитись от вони з переляку і заховались а щоб ви про теє геть забули то вона і чоловікові заборонила сюди ходити щоб ви не згадали . отакоєот
йому тілько добрі нагаї допоможуть. всьо я цю тему закриваю, мені байдуже я його все єдно у ігнор відправив.
Може й так...В кінці кінців є своя голова на плечіх,начебто ж непоганий хлопець. Пішов спати,до завтра
Коли так економите аби на беху зібрати - можу Вам з бехи підігнати занедорого кольоса в 17-му розмірі . Там така літня гума шо можна їздити навіть не накачуючи повітрям , ледве на другому шиномонтажі здерли з дисків бо цупкі як гусматіка . Проволока вже полізла і ніфіга з ними не случілось .
Перепрошую панове,але треба "на бокову", завтра зрання їду з ревізією в одне цікаве село (Тинне, Сарненський р-н), де у вересні 1939 проходили основні бої між Польшою та камуняками. Там залишилось багато чого цікавого з тих часів