а навіщо далеко їхати? бери кислородку маску, лампу, страховочний шнур і літом гайда в наші підзимелля.
Пан Касіо постійно похваляється гарними підземеллями, де повно золотих щелеп цадиків. Схема викладена десь у темі вище. Тому до нього треба їхати.
а пан Касіо незлопамятний, він то до вас нічого немає, у нього теж Терка 705, а я то йому за Ф70 невідписав
Думаєте, заманить у підземелля, і покине там? А потім внуки шукатимуть вже наші золоті щелепи? Значить, "риже" з собою не беремо. Без грошей ми не цікаві. А пан Касіо рахувати вміє.
То Ви вже як пан генерал, все губите. Ну ладно генерала можна вибачити, старість як не як, ну а майору ще ранувато...
Є підземелля , але лізти туди без обладнання ризиковано . Приїздіть я вам продам дозвільні документи на коп і пошук і тіх катакомбах .
Оце днина в мене вдалася..... пилосмог накрився мохнатою цяцькою, витяжка кухонна мідним тазом, мо до батюшки сходить?
Мо у вас щось із лектрічєством ? Бо батюшка вам скаже шо пилосмок і витяжка то ізобрєтєніє сатани і нічого за ними шкодувати . І замість того щоб витрачати гроші на нові ізобретєнія сатанинські - краще пожертвуйте гроші на храм .
Та ні, єлектрічество наче у нормі, комп та телек та холодильник з морозілкою працюють у плановому режимі, мать роки тим двом вийшли, пилосмогу вже років з вісім, витяжці вже десь 11-12, так шо прийдеться гаманець витягати та купувати нове....
Согрішив десь ? покайся, непустив куклуксанівців, замордував поросятко, бог велів ділитись православний, а % в казну кинув, ні от і согрішєніє, покайся , одумайсь. а пилосос і витяжку переселай мені , в храм убієной техніки. на отпіваніє.
Тількі самовивоз, бо укрпоштою некошерно та і накладно, в мене ще там усілякого валяетсо, пилосмог десь е Ракета, рарітет!