Доброго ранку! "-" невеличкий, замерзло все таким гім....ом, курва - ноги поламати - раз плюнути! поки допхався на роботу - думав разів з 20 впаду, але все обійшлося! Будьте уважні та обережні!
а тут ще не знають чиї всі лампи керосинові!!!!! https://reibert.info/threads/naxodki-s-punktov-prijoma-metalloloma.183236/page-39#post-9089892
ну якщо пішло на таке то теж запропоную вундершкварочку та моє благословіння за того москалі. хоча на холеру мені той москаль та ще у ірпіню? вітаю панство. тепло, сухо,затишно. то у хаті а на дворі якийсь мінус.
Доброго ранку панове, -1С, похмуро, снігу нема , в неділю на коп випробовувать Фортуну М і Крота 2хм сьогодні поїду перевзую ще 2 скати на піпелаці якось зиму відїздю а потім куплю наремонтувати биту беху х5,або бентлі , ну на крайняк рено кангу, може на літні гумі їздить
тому що мультик малобюджетний подивіться інші засідання ради, ляшко геть в другому кінці рингу. совпадєніє, недумаю.
е ні! отой кацап так просто руки не розпускає. він саме на те і розраховував що ляшко його буде бити щоб увесь світ побачив як знущаються з руцькойазичних. тим більш що оце днями заплянували підкацапники майданити у кійові. от і розхитують ситуацію. це був стислий переказ одного інсайдера-аналитика який під час Майдану видавав непогані інсайди тож не довіряти йому в мене причин нема хоч не з усіми його думками я і згоден. отакоєот
Вітаю ! На вулиці -3 , вітер , похмуро . Твоя правда , студенство було в мене дуже веселим і є багато чого згадати . Зара життя порівняно із студентськими часами - сіра буденність . І що до служби у війську , я не служив , а от мої друзі які вчилися заочно вже після служби в армії і коли жили в мене в гуртожитку то казали що таких приколів навіть у війську не робили і не бачили .
О! Дарма я її показав))) Зараз почнуться розповіді самізнаєтекого: « Та то ж моя, я її давно шукав, дякую, що знайшли і вишлете НП за свій рахунок»
небуду бо то невідомо яка канистра а в мене і свого мотлоху вистачає а місця обмаль,щоб ще і чуже до себе тягнути
ну то одружись і матимеш веселе та яскраве життя, або напийся добряче в якомусь генделі та вчини бешкет. але пий не сам а з кимось з друзів хто не вживає, щоб той зафільмував усе те що ти вироблів, як кидався куклетами у відвідувачив, як засовував у ліфчика товстій та старій барменші три рублі зі словами на і нівчом сібє ніатказивай та при цьому пропанував станцювати стриптиза на шинквасі, як тікав від поліцаїв з вигуками наснідагоніш, та як вліз на самісінький дах самої високої будівлі у місті та вив на місяця, та ще багато твоїх витівок. потім нам покажеш і ми посміємося разом
Вітаю панство! Погода покращилася, дороги трохи розкатали, життя налагоджується. Буде як у мультику про відсутність снігу: Покличте Міколу Янавіча, нехай вже починає "браті лапату в рукі". Ляшко і Бойко товчуть пики один одному...
сейхв? а оце вже цікаво! якщо сейф замкнутий і невідомо що у ньому є то завжди цікаво. оно пан @Allex761 якось взламав замкнутого сейфа та знайшов там нагана у кобурі. отже вскривайте сейф та хваліться що там в ньому є.
Та наче трахторний нагнетатель був. Тількі переробили на каністру. Насоса вийняли та шлангіт відьеднали.