Ви так пишете, наче Вас у тій темі забанили, і Ви тепер ревнуєте. Бо раніше, аніж щось тягнути до рота, непогано дізнатися, що ж то таке, і як впливає на організм. Пан Лікантроп прислав мені та пану К. рижського бальзаму. Але відразу попередив, що він чистоганом якщо і вживається, то тільки в малих дозах. Бо чистий все одно, що дуже міцна кава. Якщо багато випити за раз, може стати погано.
Шанвні, а хтось має в хазяйзтві ЗІСа? бо тут до нього якась запчасть знайшалася, от завтра фідфотькаю і покажу
Всім доброго вечора. Поки всі конкуренти відкопують машини, а колєги працюють, надумали з Junkerом 033 сьогодні поїхати за хабаром Їхали, їхали, зупинились, подивились, стало страшно та й поїхали далі. Провідали домік в дєрєвні І поперли назад.
що мені робити серед пяничок та недобитих камуняк-підкацапників? ну пянички то справа така. але спілкуватись з підкацапниками я немаю жодного бажання. отакоєот
Десь (чи не в київській гілці форуму) камради правильно писали, що зараз до лісу ходити небезпечно. Сніг свіжий, не влігся, від його ваги та вітру гілки дерев часто ламаються, і падають на голову необережним копарям.
Сусіде гляньте в вікно,блок пост передвіжний,і це того останній хабарь діліть чесно 85% мені,а 5% собі, напевно я трохи дуже щедра людина
Тю, ну то заходьте на термос коньяку (термос є єслішо) А зранку дам Вам лопату, будемо хабар до весни консервувать))
та не треба відбиватись я просто поділю всьо чесно, по бартські і всьо, і усі задоволені залишуться. ви у першу чергу через те що так легко відбулися. отакоєот. а ви кажете
ще раз повторую. непідходе цей сніг , непідходе. ви ото коли горілку варите то теж голову та хвіст відсікаєте та берете тілько серединку. от так і зі снігом треба. і цей. він не консервується а засолюється. отакоєот
так тож якісь генерали а то я. то як кажуть у одесі є дві великі різниці. так що погоджуйтесь боляче не буде, боляче буде якщо не погодитесь
Сніг? який сніг? Сніг поїде на кіровоградщину, а ми з сусідом всякі металічні штучки в масляний папір консервуватимем
ну то дивіться мені. щоб порядок бил а нє то шо січас. а сніг собі залиште щоб потім не бігали до мене і не просили, дай снігу, дай хоч трошки щоб на різдвяні свята всьо по людськи було. отакоєот. а ви кажете
Доброго ранку. -3, похмуро. Кава, легкий сніданок і арбайтен. Все те що позавчора випало з неба, вчора почало підтавати, а сьогодні підмерзло і стало дубом, так що очікується грандіозний "сракопад" Всім вдалого дня!
Доброго ранку, шановні! Подивився у вікно і бажання кудись їхать одразу здохло. А бажання брати лопату навіть не народжувалося от думаю до весни чекати чи когось гукати?
Доброго ранку! Зверніться до пана К - може він вам позичить своїх рабів, а може й сам відгорне за братні відсотки!