Наш Друг НА САМОТІ вивчае старі карти - і його ніц не можна турбувати -бо потім поведе НА ПОШУКИ ЗА ГРУБІ гроші!!
Рівненською губернатор сьогодні сказав (трохи перефразую): " З негодою рівненські комунальні служби справитись менш ху@овіше ніж у сусідніх областях. А отже справилися непогано" Мер взагалі видав "перл": "В тому що дороги повністю не почищені, комунальні служби не винні. Винен...СНІГ"
ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ!!!! мабуть буде скоріше!!!! побачете як воно буде з грошима -так що якщо можна беріть ще щось!!
Та шо там приємного - все на столі зосталось майже не куштоване , погано посиділи ... Пляшка всього одна - та й та з узваром , настояним на оленячих рогах ... Куди світ котиться ... А ще Вам друзяка дав вершкові яблука , та і ті з сурплізом бо коли гризнете кісточку то зуба зламаєте нанівець - вони такі тверді шо ними можна з ружа стріляти замість шроту .
У НАС СНІГ !!!! А У БОЙКА І ЛЯШКА -ЩО ??? в теплі хлопці сидять штурхаються а люди тішаться -зміни!!!
еееее , не намагайтесь приспати пильність бо там всьо видно - "воно" замотане в зелений цільофан і його зазвичай знаходить навчений прикордонний собачка . А вже потім в цуцика то забирають та використовують в господарстві .
І я кажу шо пан Бульдозер "імпортує" м'якесенький та ніжний сир "камамбіс" , шо маскує в цільофан та в кактуси напихає тіпа сирні яблука з макаронії - ага , так ми й повірили
Отже, сьогодні, після вранішнього вітання моя маленька киця вирішила помити ноута, знайшла плешку води та взялась за діло, коли мене не було ... Тепер забрав у сина пляншета наконопати про цю радісну подію. Тожбо, зникаю з ефіру, та переходжу у ранг читача на невизначений час. А ви тут щоб нормально конопали, та цицькі гарні розміщували, а то спасибки не буду ставити, отакеєот, а ви кажете -)))
Ото як я був студентом то був випадок . В кімнаті жили два любителя добряче випити і підселили їм 1-шо курсника , а той привіз із дому бальзам бітнера 0,5літрову пляшку . І пив його по рецепту чи краплями чи ложками . То ті двоє коли той 1-шо курсник був на парах , випили ту 0,5літра бітнера . У п"яничок піднявся тиск , викликали швидку і забрали їх у лікарню , через кілька днів їх виписали . Так шо будьте обережнішими із отими настойками та бальзамами .
сусіде стидаюсь запитати. а в тебе ото навчання тілько і було яскрава пляма у твоєму сірому житті що ти постійно ті роки згадуєш? так само як деякі особистості постійно військо згадують. вже 40 років з того часу минула а вони і досі згадують бо іншого цікавого та веселого в житті невідбувалось в них. отакоєот
До речі хотів запитати у пана @NIA Який саме блок-пост був його… із тих трьох, що ми з хлопцями-дальнобоями сьогодні перемісили в полях під Мовчанівкою?