Тема вже старамісцеві мають дуплікати номерів , за гроші стають в чергу і записуються для своїх клієнтів,як правило іногородніх,кому далеко їздити.... Коли почну всім платити то сам без трусів залишусь...Нетак вже і багато на тих перевозах товару і заробиш,всім роздай,заправся,страховка....і нема шо ділити пане К!
Маю здурівший жопіес.. так не здурів тіко не включається. Взяв сьогодні машину в кредит на 20 місяців тепер буду хвотати грибочки та природу
Доброго вечора,шо деребаним клюню мені 62%, то таке яка сумна новина,кацапйонський блохольот ляпнувся в море,не змігши зцибнути з гамніоносця кузьки його мать
Цікаво на скільки ціна кінцева за машину виросте через 20 місяців,чисто для себе.бо ніколи не брав в кредит.
Хтось собі лексуса відмив а дітям поставили ось такий хвонтанчик зі злими дельфінами біля палацу молоді.
майте хоч краплину совісті! це ж тре буде калькуляхтіра брати щоб прорахувати відсотки. от в мене всьо чотко! ділеться усе легко да швидко. ані калькуляхтірів ані рахівниць нетреба. і взагалі то не ваш родич а мо то і ви самі є у смугастій матросці. гаяваспитаю
Доброго вечора шановні! Вітаю вас з завершенням першого трудового дня на цьому тиждні. Завтра я іду в гори а сьогодні запросив у гості мій комрад Олег БМВ ось світлини . ЯЙому гарно дякую за спілкування і за наше спільне захоплення . ДОдам світлин адже мені було надзвичайно приємно.
Ось вгостив мене якимось заморсьуим фруктом - я забув назву але пам'ятаю що з Італіі і мае приемний смак
у нас таке в вільній продажі і дякувати пану БМВ- який мені дав старт або пробу досить не поганий продукт -досить приемний але і ціна 250 за 0.5 !!!
Ага, бальзам Яґермейстер називається. Контрабас дойчландській. Його по чайній ложці в каву або чай добавляють для підвищення гимунітету і "щоб стояв" ...а тут його цілими гальбами глушать, Рокфєйлєри
Я сьогодні на зимній резині два рази крутнувся таки в одному місці, зара запиваю це діло коньяком під потріскування дрівцят в грубці. А десь в районі Шамраївки стояли поки з дороги приймали зім'яту машинку… літня резина, один покійник((
Доброго вечора, все жтаки вдома краще за все, от не хочу я в тій столиці та навіть поруч із нею. Туту так класно (допиваю другий дріньк, якщо почну в ефірі буянити, не кажіть пануТраку)))
Ви як юлійцезарь - встигли сьогодні й машину в кредит взяти , чергу до шляхбаувму вистояти , відпочити , зібрати речі , погомоніти з нами ... А завтра чкурнете за тищу кеме до буржуїв ... Заздрю Вашому ентузіазізму та внутрішній енергїї . А яку автівку взяли коли не шеклєт ?
а що то ви самі сидите, чого свого великого другу не запросили чи він і вас там вже дістав до неможу?