Доброго ранку! Ну як вам перший сніг? Меньша донька в радості школу пока закрили в зв'язку з погіршенням погоди . я пройшовся по воду до скважини на вулицях срака ніхто нічого не робив -а ми в ЄВропу хочемо!
та ніби вже має все вщухнути, потепліє , розтане та, будемо сподіватись, можливість покопати ще буде!
А хтось тут навігацієй займається,бо планшет здох де старі карти були привязані,а навігатор в машині геть зсунувся з розуму,все змістилось на дисплеї,треба пальцем попадати,дістав,пора собі на новий рік подарунок зробити.
вітаю панство. тепло, затишно, сонячно. це в хаті а от на дворі робиться форміне неподобство, вітер, дощ, сніг який тане відразу як приземлиться. пане Бек. от що ви репетуєте? якщо снігу хочете то пхайтесь оно до пана Бульдозера чи пана Борсука, скидайте штані та сподні та і катайтеся з гірки до низу скілько звагодно. я вас навпаки добро роблю щоб ви мали змогу ще покопати та понашукувати багато гарного хабара а ви мені тут транди б'єте! ти знов того пришелепкуватого кацапа виставив сюди. тьху на тебе і твого кацапа
Вітаю панство! Хоч і несподівано (особливо для дорожних служб ) впав сніг, холодно і понеділок, але вже половина першого дня тижня пройшла. Так що до п"ятниці вже близько. Ось тут купа всяких карт, і з прив"язкою теж: http://freemap.com.ua/ Він хоче бути гідним подвигу, описаного в сусідній темі:
І мабуть то по снігу,ще на даху є поки не зсунувся,тане холєра ,ще запасів на новий рік не зробив...знову по яйка затраскаєшся по наших дорогах.
Ну не знаю як у вас,а у нас в селі дороги почищені Сам був в шоці А от район і чернігівська траса ПиСи : наші дорожні служби завжди б"ють себе п"яткою в могутні груди що готові до зими на 100500%,що закуплено просто колосальна кількість різних посипух та помазух,100500 одиниць техніки і людей цокають копитом з лопатами в руках,очікуючи мега снігопадів та погодних катаклізмів...... а потім бац....... "вибачте,ми були не готові","зима застала нас врасплох"
З вечором всіх! Поїду ка я з жужою трошки підзароблю! ось для настрію))) Маленький Изя принес из школы дневник с замечанием учителя «Изя плохо пахнет. Изю надо помыть». На следующий день Изя приносит в школу дневник, где рукой папы написано: «Изю не надо нюхать. Изю надо учить». — Алло, здравствуйте! Изя дома? — Пока да, но венки уже вынесли. Идет еврей, видит, два араба палками ковер выбивают… — Шо, не заводится?
В моему містечку ще досі пального не купили до техніки,бачив сьогодні любителя зимової гуми(у ливньовкі на пузі сидів).Доброго вечора усім,що новенького?
в мене до вас є гарна пропозиція. наберіть купу людей щоб вони займали чергу а потім місця в черзі продавали усім охочим за грубі гроші.