мої друзі з такого поля як сайгаки скакали до балки та очеретом драпали до села бо місцевий паньок почав стріляти без попередження... зараз тре ще знати у якого довбня ходиш
заспокойся. якщо надумаєш там копати то бери мене. я там поважного пана знаю який усе владнає і ніхто чипати небуде
я за чуть іншу місцину... там 3-4 таких дибіла фермерують... ну і наш брат постарався, довели їх...бо там як поломнечество...один поперд другого... ага...бери, я буду збирати а пан відбирати))) так без хабаря залишусь))) тіко якщо разом будемо копати)))
ну тим фермерам взагалі то не помішало б і сіно підпалити. зараз оце слушна година, нового нема де узяти)))) той відбирати небуде і копатиме поряд. так що за те непереймайся. та і я прослідкую за цим. отакоєот
Біля цієї клюні не вистачає садочку із зеленої цибульки та петрушечки, та дзвінкого струмочку із смачної наливочки
Та Ви як той іванбутько в сватах - повіз нігера на рібу , тіпа всьо договорєно , а потім як друзі Дітріха як сайгаки тікати будете ...
я ніяких нігерві ні на яку рибу не возив і не збираюсь. хіба що на раки можу їх повезти замість принади. а тікати там не будемо бо в тій місцині є знайомий якого там усі знають та поважають і він все владнає. отакоєот. а ви кажете
Доброго ранку, шановні. За вікном хтось поміняв баланс білого. Пора йти загружати відсотки в мобільну клуню)) Який Ви балуваний, не треба його зберігати споживайте одразу... або засоліть, мойжна й закоптити але дрова беріть тільки з вільхи, тоді вийде рівномірний золотистий відтінок Відсотки переховую від самізнаєтекого, а тут ще й сусід мій підхопив бациллу відсотковимогателя - обіцяє блок-пост поставити. А я от думаю як дно від ГАЗ-21 вивезти. Порізать може шматки?
В нас таке було,но!фермери певно довго за нами оптику крутили.поле рівне,ми шахт не рили,ямки-іменно ямки позасипані.всьо.ну а проблєми?дак в бусі завше ружбайка є<як не двацаха,то мелка>.но до такого ше не доходило.прийшли,подивились.поговорили.бай.з неба не сипе,+-0.чекаєм на повінь?доброго всім дня!
деж сніг? в мене листя більше на подвірї чим снігу. Доброго ранку панове, 0С, снігу як в пості више, хмарно, арбайт, до Нового року надцять днів .
Доброго ранку жидобандьорокаратєлі! -2, купа снігу. Зара на арбайтені прийдеться помахати лопатою, щоб розчистити то всьо шо випало з неба, заодно і зігріюсь. Виїзджати клунею не збираюсь, почекаю поки любітєлі літньої ґуми і швидкої їзди перетовчуть один одного. Буду в клуні міняти в середині пошкоджену хванєру
Зайшов у фору (ішов з гаража - руки в маслі, ж-а в милі, я люблю автомобілі)))) , на касі умене пять пачечок віскаса і замовляю ще каву з молоком... ну і ляпнув що то я снідать зібрався))) Віперся на лавку, закурив п'ю каву, підходить охрана і пропонує мені якогось піріжка, ледь відбрехався, що в мене на пиріжки алергія і тільки віскас зранку можу їсти... стояв, чекав поки почну, довелося ретируватись за бібліотеку (ірпінські знають мабуть про що я) Всім доброго і гарного понеділка
Всім вітання. Здається основний удар стихії вже пережили. Зараз -5, дрібний сніг без вітру. Результат вчорашнього дня - сантиметрів 40 снігу, в заметах - більше метра.
Доброго Ранку! Коло Польши Сильна хмарність −2.Візуально ніби не дме, ще носа не показував на вулицю.Манна лежить просто неба,хай пан К і каже що вона не така,але заготовити треба ,бо новий рік буде як зажди по коліна в багнюці.
https://reibert.info/lots/fonar-ljuft-vaffe-1941g.66307/ Пане К.,тут лампу продають,ніби дуже таньо,і кажуть шо німецька.
Після обіду хоч-не хоч а прийдеться мені їхати,добре що в західну сторону.А то маю нервний дриг коли бачу як по ковзанці машини літають.
В7 доброго ранку!!! Нарешті почалася робоча неділя _))) Плянів багато, тожбо, швиденько до кави та на арбайт !!!
а ви візміть з собою ммг міни, та покажіть йому, шоб той порозкинув мізками, де може бути колесо того трахтура, якщо невдало встромити плуга _))) ще грошів даси, щоб ви перевірили усі його поля _))) та непереймайтися ви дуже, більше 30 кг лому він не понесе _)))
Доброго ранку! намело снігу.......а за прогнозами потепліє! ото буде води, напевно!ну будемо сподіватися на краще! гарного робочого тижня!
Вітаю панство. У всих % з неба падають, а у нас дощі і сьодні +3 . Мабуть достану з льоху пару торішних слоїків
А у нас повний штіль і -2. Всім привіт. На сьогодні обіцяють до -9 вночі, ну а потім попливем... Іду відкопуватись, може десь виїду, якщо получиться. Удачі Всім.