ви ліпше від пана Славути мої шафи зі зброєю привизіть. бо я ото загубив а він знайшов та казав відасть як тілько змога буде чимсь переправити. а от і нагода трапилась. ну і собі щось там в хаті чи обійсті придивіться мо там ваше теж є
але ж неголена. та і біс його знає ким він себе важає. мо отим веселим свиником. що дуже схоже по його поведінці
Давай , три штуки Та в ютубі є купа таких відео а отакого я ше не бачив і ше кажуть що японці то культурна нація
Пане Oprishok розкажіть шо оті хлопи в обсерваторії на горі цілу зиму роблять ? І шо вони за одні : науковці , контрабандісти , вівчарі ?
Я думсаю,шо якийсь оліхарх приватизував вершину,і там хотель роблять,а хлопаки євроремонт в середині зимою ліплять ,може підйомник протянуть і в низ на дупі будуть спускати за гроші....всіх бажаючих.
Як на мене, якісь висновки щодо американських виборів та їх наслідків можна буде робити не раніше, аніж десь через рік. Ось, сьогодні один написав дуже правильно, хоча сам і мудак: А оце пан Цибуля сьогодні написав, про те ж саме, але з гумором: http://gorky-look.livejournal.com/128531.html
Будете їхати через Лодзь - так на майже 200 кеме дальші ? А можна Вам замовити фірмові запчастини з Дойчлянду ?
мені бутилочку 0. 5 німецького картопляного шнапсу. щось бачу безперебійник. але трошки якось поганенько, розмито так.
типер будете шантажувати щоб % відать лямпами?. да до речі, зима буде теплою, червяки в землі майже на поверхні, жаб поки невстрічав, жуки теж повзають.
Скоріш за все Ви будете їхати через Краковець/Корчова та відразу на А4 до самого Вроцлава, а потім на А18 та просто нах Берлін - це найпростіша та найшвидша дорога. На А4 треба бути уважним - багато ДТП - що дня в радіо про якісь аварії говорять до того ж ця траса є платною автострадою. Так от якщо будете їхати цією трасою то Лодзь залишається далеко на північ - якихось 200км (на траверзі Катовиць), але дуже дякую за пам"ять та файну пропозицію - охоче скористаюся!
Шалом,Бандьори!і не дуже))).сніг далі паде.ми го складуєм.і знаю нашо паде-діло в тім,шо є таке маскальське пекло-спирт+пиво.закусь-ота їхня сєльодка.а пити?упс!води нема!зато їм крутять відео-як Бандьори да з снігом прохолоджуються!!!!!!!
Я живу на кордоні мп Устилуг,а там через Хелм,Любліін Лодзь Познань і т.д. 9 год 33 хв (894 км) – () близько 894 км по A2 8 год 47 хв без заторів
Фото з тилу,бітте!мо Ви налаштування не міняли? в мене тел старий в спорт режимі фото робить хороші.а фотик.там налаштувань+-,макро,супер мак,пейзаж і тд.<ну і на супер мак-руки мають бути стабільні<тверезі)))))>.або штатив.