це шо? хліб бачу але треба сало. то де сало?! нема((((((( і цей. може я забув але шматочок повинен ибути чотири пальці завтовшки та мати приблизний розмір 2х3 метри. ну туди сюди на 1 сантиметр розмір може коливатись, але у більший край.
Що за галас? То у Вас монітор не правильний. Ви спробуйте фото збільшити та потім побачите скільки там пальців. Якщо добре збільшите,то там не те що чотири,а всі десять будуть!
вот увидел такого вот копаря на "виолити" думаю Вам будет интересно http://forum.violity.kiev.ua/viewtopic.php?t=842942 на авторство ни в коем случае не претендую
цьіганка что ли? єто не удевительно. у нас возле жидовского кладбища пару раз видел цьіганву, тоже железяки ковьіряли.
И никого... Неужели все рванули за гансовским тушняком? Хоть бы объяву на дверях повесили : "В ТЕМЕ НИКОГО, ВСЕ УШЛИ НА СКЛАД."
Я наприклад тутечки,на форумі поки що В лічці від Консерватора відбиваюсь Він мене куркуляка такий заставляє флягу гансючу на поличку поставити а не тягати на коп
я не примушую а чемно прохаю щоб ти культурну спадщину нашого народу не тягав по лісах. якщо вона тобі не потрібна то подаруй наприклад мені. тілько в сало обгорни
Привіт і Вам пане Та звичайна собі фляга Вермахту В чохлі,з обвЄсом і стаканом алюмінієвим.От я і відгавкуюсь,на провокації не піддаюсь.
Ну це вже неподобство Треба заповнити. А так,я чудово розумію Консерватора- навіщо Вам тягати пусту флягу?
то заздрість? то є не свині, то є кітайська підробка!!!!!!! де сало? де м'ясо? з такої свині а ні сала, а ні м'яса, а ні холодцю
Вітаю! По-перше стільки як ти я кави не вживаю. А свинки оті дуже вже сподобались не за сало а за свій вигляд-такі м"якесенькі