ліпше ти висилай мені оті що в тебе пилюкою припадають а заразом і в реббе забери отую лямпу та заразом і відправляй щоб я два рази ноги на нову пошту не бив бігати
макро буде пізніше. небуду я їх знімати зі стінки та виставляти освітлення чи чекати сонячної погоди. а от що таке геоточка я незнаю і як її робити теж
Не дуже старого але не соврємйоний )) по ЕнтерХвіль щодня транслюють десь о цій порі)) або ж Міс Марпл
тоді точно протипожежні. в мене два коробка сірників теж совєтських є, один зі шпона а іншик з картону. запалювати непробував, так лежать біля пчки махорки теж тих часів
в мене своя часна тб-компанія. Юля-ТБ зветься. жінка накачає різних фільмів, переважно ВВС та і дивимось тель-авів зор без реклями та іншої дурні.
але тілько на мою адресу і разом з склом. а Аскабану можете вислати якуюсь миску стару або кухля без ручки
А дівки незаміжні та пухкенькі у Вас на хуторі є ? Добре шо нема цивілізації , аби ще й світла від електрики не було - то просто ирія про спокійне життє ...
але ноут є! а ноут це те саме своє часне телебачення. який захтів фільм той і дивишся, коли захтів то поставив реклямну паузу без реклями і пішов собі чай-каву заварювати чи сала врізати. отакоєот. а ви кажете
є. одна света їй 57 років а інша клава, та троха старша 93 роки мо ще якісь є але я небачив інших коли приїздив. а вам нащо вони, зїсти хочете га?
І шо - досі дівки ??? То там тоді шось не в порядку , мабуть чоловіків спалюють на кострі чи з'їдають як павучихи ....
ну вжеж не хлопці! імя ж дівочі знач дівки. от якби звали василем чи степаном то були б хлопами а так дівки.
Та я запитував чи ті старі курви й досі дівки незаміжні та цнотливі ? Хоча якщо Ви так достеменно володієте ситуацією - мабуть то Ваші подружки і Ви там частенько буваєте ?
що до дівок. колись мені мій дід розповідав як він одного хлопа здівками знайомив. було це у 49-50 роках. він вже тоді був одруженим на моїй бабці. тож питає його один хлоп що разом з ним у автобазі працював а чи є там на кутку дівки. дід і каже що є. одна циля а інша двойра. ну той хлоп і просе щоб познайомив . дід йому і відповідає ну то приходь у вечорі після праці познайомлю. той хлоп пішов до цирульні, поголився, постригся. шию вдома помив та узяв в сусіда краватку. купив півлітру, квітів, цукерок якихось та і прийшов до двору де дід мешкав. а будинок той був щоч і одноповерховий але поділений камуняками на квартири, кімната чи дві та кухня з окремим входом до кожної квартири. той прийшов той хлоп та і гукає діда, дід вийшов привітався та і повів він знайомити хлопа з дівками. я вже не памятаю скілько років було тим дівкам але десь приблизно стілько ж скілько я казав у попеедньому пості. коротше знайомство невдалось але півлітру вони, дід з тим хлопом, випили у двох в той вечір. отакоєот. а ви кажете
та біс його знає за тую цноту їхню. неперевіряв і не збираюсь. знаю точно що то не хлопи, а усе інше часності. тим більш зара цноту зробити і шльондрі можна, невеличка операція і вона знов цнотлива
Привіт товариству! Припхався з поїздки по горах. Погода дала "жизні" по повній:хмарно,доволі холодно,сонце,дощ,вітруган,сніг,злива+скажений вітер і сніг. І це все в один день.Напевно тому,що на коп вибрались. Зате вражень море. Трохи потішу любителів марлезону.