З днем будьте здорові! В нас зранку дощик троньки лив, зараз вилізло сонечко +10. Піду отобідаю, та мо десь напокопати.
Та я так і думаю але тре перепитати та знайти союзників в цій справі,кілька хвилин ому з Вашої сторони пролеів здоровенний ключ лебедів,мабуть зима скоро
вітаю панство. щось погода почала псуватись, похмуро та вітер поривчастий. пане Алекс та коли ви припините оті свої жидівські пісьоньки кожну суботу пхати. в нас тут пристойне товариство, а як хочете пісьоньки жидивськи слухати то катайте до реббе Похабича до сінагога та там і слухайте. отакоєот. а ви кажете
пісець панове, щойно пів кухні розворотив, порядки та переобладнення, добрався до вод.фільтра та присів - колір ковби та содержимого як подвійна Чорна КАВА без цукру звісно((( що ми п,ємо - жах
та не звертай уваги. ми і дихаємо таким. тим більш тобі нема чого дивуватись в тебе там екологична ситуація кепська, таке ще з давніх давен там було чогож і назва міста така. отакоєот
І чого ото бурчати? Образилися, що не привітав Вас із Днем Народження комсомолу? Добре, вітаю. Виключно Вас. Музика не жидівська. З.І. Будеш іще бурчати, поставлю комсомольську пісню у виконанні Кобзона. В особисту переписку, безумовно.
то вони від мене полетіли, ставка спускають, от вони і поперли де-інде. Їх тут близько сотні було А по дну ставка зараз двоє бродять з аськами, що вони там хочуть знайти не знаю
та коли ви вже ті цвяхи повиколупуєте ??? копчений лобік то є справжня смакота !!! карп та сомік не свистять вопше !!1
Не знаю що тими гаськами вони на пілілікають,але в ставках трапляються доволі цікаві речі,трохи більше місяця назад приїхав в сусідній район а поле ще не прибрали,відмахав майже 50 км,вгледів спущений ставок,ну думаю наколупаю свинцевих грузил,в результаті було викопано майже 12 кг свинцю,гиржаве капсюльне ружжо,до трьох десятків ранніх монєто совдепу в не поганому стані,сто з лишнім кіл залізяк від гусеничного трактора,і на закуску в метрі від берега риже кільце колись модьно було замовляти в ювелірів з написом спасі і сохрані 4,2 грами,750 проби Через кілька днів я зробив геноцид тому ставку,але
я замовляю на чай і пити Аляску, дома водопровідна, філтр на неділю, і все чорний, була система обратного осмосу, п. забилась за 3 місяці, що простіше було купити бутльовану. Ще джерельну можна брати але їхати , привозити теж саме буде, + неясно що там за організми