так ти ж йому обіцяв подарувати, чи то тілько як весілля відбудуватися? буде весільна подорож на картінгу та на ковзанах
та він мабуть побіг панчоху трясти чи шкарпетку. де він там гроші ховає? бо самовара, вже мабуть 8 купити хоче.
В профілі написано"-в своему кабінеті" .Кабінет собі вже куркуль обладнав..Секретутку напйме, та буде мемуари писать-"Який я бідний та нещасний!"
от жеж куркуль. вже кабінета має з секретаркою та друкаркою. одна на машинці друкує, а друга каву підносе та дещо іньше робе. а як волав що в нього нічого немає, що бідний та голодний.
Ось де ви всі! Вітаю поважне товариство. Кидайте той бісів інтернет та біжіть збирати речі на коп складу з ганстушонкою.
ну що ти! як можна так погано про нас думати?! ми хАрошіє(с) це ми заздремо тобі що в тебе вже і кабінєт свій та ще і друкарка з секретаркою є. і самоварів оно аж 10 штук, та патяхвонів 8. а що ми незрозуміємо ні як як ти друкарку та секретарку прогодувати зумів. вони ж мабуть багато сала їдять а ти ще той скнара.
Здається мені, що Аскот1 у своєму кабінеті їсть багато сала та набирається сил, а друкарка з секретаркою лазять їсти під стіл
І Вам доброго вечора пане То там же речі з 1го числа ТС наказав збирати,а я тільки з 7го вільний Я знаю,це він спеціально так підгадав,щоб я не поїхав
Він сказав, що 1-го спишемося, так що точної дати він, мабуть, сам ще не знає, так що готуйте сало на внесок у концесію.
Вам не можна скарбником, бо залишимося перед виїздом без харчів. Ним потрібно призначити того, хто сала не їсть.
З цією поїздкою навколо світу щось важливе пропустив. Вітаю, шановні! Що там за ганс склади з тушняком? Розкажіть не знаючому.
Воть: http://reibert.info/forum/showthread.php?t=264456:cool:. Ця епічна історія ще тільки набирає обертів, і нікому достеменно не відомо, чим вона закінчиться. "Может меня даже наградят... Посмертно..." (с)