а хто його зна чій , я не збираю ті гільзи (віддав племіннику ) маркування було таке p131 s 1 40 , а от частину ладанки кинув у воду нехай відмокає . Фото згодом , як приіду від тещі , бо щось телефон не хоче іх завантажувати .
цікаві чи ні але розбиратись повинен. а раптом знайдеш щось цікаве та рідкісне за яке грубі гроші можна отримати чи щось небезпечне, спаси пан Бог, а ти по ньому будеш лопатою гепати та як ковадло використовувати. отож.
Ось хлопцы подарували,сохран не дуже але річ дуже не часта,мабуть колись по ньому "рЕплику" буду робити:
а підписано для того щоб ніхто не стягнув макета? а з чого учбовий? з мосіна, бо чи то я сліпий чи ще щось але нерозберу.
Так, то є учбовий набій до гвинтівки Мосіна кострукції ОСШ,а копіпаст роблю бо мене вже задрало що мої світли крадуть усі кому не ліньки(хоча декого з них на Рейберті на довго "заклунили")))
Ти що з билих бутилок?Бо из зелених-изумруди.А ще э бухарськи дукати вид совдеповськои горилки,та консервни мудали...
Сьогодні теж здурів.поїхав на поле.(кокуренти не сплють)1 копійка 1897 року.1 копійка 1864.20 коп 1932.2 коп 1949.Дві пуги *лисі*.дві підкови.По такій жарі думав здохну .Собака і та казала.чи всі дома в мене.Коли йшли до машини .переходили через потічок(Інгулець називається).Собака на воду*гавкала*.а коли напилася.то й вляглася в воді.як свиня в калюжі.Мабуть таки спека.
так там прямі і не треба. там або кругле або криві лінії. якщо дуб товстезний то на всю зиму вистаче заняття та ще може і на весну залишиться.
не погризе. там собака добрий. майже як я. я її не гризу вона мене не гризе. ми обоє один одного не гриземо.
я ото не зрозумів, тобто нєпойняв. а хіба тут нєлєгітімний конкурент в мене зявився? тут тільки я маю законе право відсотки з усіх взимати.
розгалужена мережа офіційних представництв. щоб самому ноги не бити в такий світ бігати прийшлось таке робити. що поробиш, новітні технології вимагають йти у ногу з часом.