Вітаю панство! З п"ятницею будьте здорові. Пане Саня, з цікавістю переглянув представлені Вами сьогодні картини підводного світу. Скажіть, а Ви коли дайвінгом займаєтеся, точно рибу ловите?
Приєднуюся до привітань! для батька це ще більше свято - День народження доньки! готуйте гарбузів стратегічний запас - прийде якесь х...путало в сім"ї, ще й рідну доню спокушать буде....
Вітаю, панство! +5 , наче сонечко хоче проглянути крізь хмари! Дасть Бог на вихідні без дощу - тоді на коп!гарного, спокійного завершення робочого тижня!
Привітався ! А шо кажуть кацапські рупори що вже таки скоро й останній апокаліпсіс і останя світова бо амеґиканці заявили , ніби то , що вже готові до повномасштабної війни з мордором . Сьодня один знайомий христопродавець молочки на ринку мало не покусав мене й верещав :" Шо , давийо..увалісь кончіниє біндєравци , вон в навастях сказалі што тіпєрь вайна будіт с амєрікай " . На то всьо йому було сказано шо в тій війні він помре першим , а потім він отримав своєю сметаною в рило і дружній регіт бабочок-конкуренток по кисломолочному бізнесу . Обіцяв знову нацькувати знайомого поліціянта (ну не знає він , ущєрбний , шо той поліціянт мій колишній боржник і ми кожного разу тільки сміємоь з його потуг зробити моїй сім'ї якусь чергову каку ) .
та ні просто маю також доньку! і як уявлю собі, що якийсь недомірок буде до неї клинки підбивати, то хочеться їх всіх передушити.....
Авжеж! Там, де я пірнаю, каламутна та холодна вода, томно (бо вночі) та стрьомно (бо глибоко). А такі красуні більше полюбляють тропічний клімат, откеєот ...))) Доречі, ось вебка з моєю полювальною акваторією (взимку виставляв вже), та приготуваннями до завтрашнього безладу ... http://webcam.zp.ua/?nab#camera
Доброго ранку. Тещу забрав з лікарні, вона там всіх замучала бандерівськими піснями за що і була виписана))) Таки пора їхать у кощіївські ліси повз бишівську хунту… страшно, а що робити?
Бо колись, як Вам вдавалося їх помацати, то це була Подія. А зараз помалу починаємо приходити до ситуації, коли згода жінки лякає більше, аніж відмова. І взагалі: "...шо за ностальгія? Чого Вам щас не хватає, тюрми"? (с)
ну шо ви тут, працюєте? а я таку гарну темку знайшов щоб кацапів троллити. скілько ж їх іше тут залишилось і не у бані досі.((((( ну то нічого, буду пркладувати зусиль щоб їх побанили)))))
вітаю всіх цицькознавців та цицьколюбів))) нарешті копита принесли до дому) вже непогано))) а шоб взагалі було приємно - тре смачно поЖерти))) зазирнув у птахохверму а там знов біда))) нещодавно одного півня змусили покінчити життя на сокирці, так вже ще одного почали до сокири підводити))) 100% шо мої пташки десь з Чечні приїхали)))) З вечором товариство!
Доброго вечора. Не така вже й страшна та бишівська хунта, як виявилося. А от гроза з градом в Ірпені то було щось. От зараз дивлюся з вікна на те місце, де колись вовочка стояв, без нього набагато краще, але пів-Ірпеня перекопано, ГПС мене в такі кущі завів, що аж поліси на хвіст сіли, коли я втретє повз них проїхав)))) Гараж відкрити не вийшло, еслішо буду просити в пана @kran болгарку в оренду
Мої вітання цицькодавам)) Не вже вчорашній рибодень плавно перейшов у п"ятницю, котра вже закінчується...
Та хто ж його зна, як мінімум там повинен стояти москаль 2140, ну і може купа залізяччя. Треба все звідти вичистити та здати в оренду, щоб мала мога за навчання платити.