З Вечіром будьте здорові! Прошу вибачення в Пана Корифея за непредставленні фото, тронькі не до того було. Навалилося усього.... Навіть небажаю розповідати. Добре держава пільгуе своїх захистників............Но то таке муйня котяча.
Я теж хочу аби мені хто подарував штатива)) "з рук" якісні нічні хвото робити важко. Сьогоднішній свіженький...
Привітався ! А Ви вже обіцяні десятини земельки отримали ? Йдіть на біржу - там , поки ще , негидкі нарахування близько 5 тисяч можна отримувати коли нема роботи по спеціальності . Тільки треба все як слід зібрати про АТОшну зарплатню , одне УБД не проскоче ... А що - й досі не задовбували контрактом ?
Вітаю! від Капітанівки до Фастова черезиБишів нормальна, в кощіівському лісі є пара містов, а так іхать можна. Перед Лішнею за Осиковою трохи є.
ще і питаєте, пан К + пан Г. цицьки по пятницях зробили, от ви і нервнічаєте цілу неділю до пятниці, розслабона , а пан Г. ну самі знаєте чого. а що скоро там весілля буде? то ми скимнемось на букет з антуражним підписом
Ось люди що копають , мабуть дантісти ...https://reibert.info/threads/zub-doistoricheskogo-nosoroga.823025/