тільки но проснувся, пью чаю., читаю темки, зараз на аюкціон книжку поставлю чи може комусь наподарить?
та це ви усіх збиваєте з самого понеділка постячи голі цицьки. а я ж казав що тре тілько по пятницях це робити щоб плутанини у календарі небуло. отакоєот
Доброго всім вечора!в нас+9,чорні хмари тусять на північ,мать будуть сцять)))).завтра прям зі зміни гайну до лісу<комрад казав гриби білі пішли>.ну а на коп-певно на вихідні.і то по поґоді
порядок не порушувати. цицьки по пятницях, риба у четверг, сКоти у вівторок, у середу хвілозохвія у суботу працюємо наплювавши на отой дурний шабат у неділю відпочиваємо а понеділок, понеділок день важкий. отакоєот. а ви кажете
ага типер понятно, але буду молитись своєму богові щоб ото скрашувати будні, середу хвілозохвія - а чом хвілозохсвіювати про цицьки і різні збочення, суботу працюємо наплювавши на отой дурний шабат- ага, непокладаючи рук буду красиві фотки кидати, у неділю відпочиваємо в неділю це святе, коп, фото копа, цицьок ніц, а понеділок, понеділок день важкий- то да, значить пару тройку фото можна і кинути симпатюль, щоб неважкий був от як буть з четвергом і вівторком наподумаю.
Вітаюсь панове! знов тут бешкетцтво процвітає))) Щось пан К зовсім не дивиться за порядком. за шо тоді ми братські % перераховуємо? сьо рибячий день та й у лазню мо злазити) дівулю віником отпорать)))
Доброго вечора Та толку з тієї клюні,там одні примуси,кірогази та карасінові лямпи ну може ще пару каністрів,а от щоб якась толкова розора ото діло
Ану-но пани "філософи" розсудіть що це таке,сьогодні доньці 18,а мене до лікарні на стаціонар оприділили мінімум днів на десять перший раз за все моє життя,чиї це продєлкі
Донька стала повнолітньою, значить Вам можна і відпочити. Хоча 10 днів то троха дофіга. Щось серйозне? Дочці вітання.
ЗСаломНалийКум шановні хвілософи)) По КанСєрваторському грахфіку сьогодні рибодень)) всі хфілосохвствують о рибах..