У мене вчора 20 було...... Пролетіло як 60 Питаю дружину, що тобі подарувати? Каже, - Знайди мені гарне хабарне місце. Оце сижу і думаю............
то вжеб відсиділи, колиб ... _))))) а виб вже 5 років, як на волю вийшли _))) знаю безпрограшне хабарне місце, це відсоткова клуня пана К _)))
Мені краще SD2 розколупати, чим до нього в засіки за пробором залізти..... Він і сам не ходить і другим не дає........
Вона з АТ ПРО - це жах! Після неї жодного нормального сигналу. Мідні пояски і ті по вибирає. До речі, дуже гарно відрізняє їх від імперії. А як подругам розповідає про ВДІ та підмасковані цілі, то і я навіть слухаю.. Отакоєвот..... а ви кажете.
Доброго дня! Різниця между українским козаком і росіянським кізяком. 1 Сагайдачний "А позаду Сагайдачний, А позаду Сагайдачний, Що промiняв жiнку На тютюн та люльку, - Необачний, Необачний." Що казати - господар... 2. Разин " Мощным взмахом поднимает Он красавицу княжну И за борт её бросает В набежавшую волну." Просто викинув, не хазяйнуватий. І усе в них так.
Вітаю, панство! Дощі, начебто, поки що закінчилися, сонечко світить, гарно. Вітаю Вас, і Вашу дружину! Дуже добре, що є розуміння. Бо наприклад моя, на жаль, копу не розуміє і не хоче їхати. Та не бійтеся, воно тільки вперше страшно.
Доброго дня. Гарбузи вивіз з городів. Викосив бур’яни. Але замість копати, буду таки на Ірпінь збиратися. Ще раз спитаю, може хто в курсі,дорога Фастів-Бишів-Капітанівка-Ірпінь схожа на дорогу, їхати нею можна?
так от хто по моїм місцям швендяє тихцем. вітаю панство. дощу нема але похмуро якось. пане Бек вітаю взагалі то бо так прийнято. але у більшій мірі співчуваю бо мати дружину то тєжка праця. хоча з другого буку мо колись склянку води піднисе у старості