ще раз кажу вам. якщо ви циган та ще і румун то це незначе що усі повинні бути такими. і іще одне.досить вже усії звинувачувати у крадіжках. бо ви кардете усе а на інших звадюєте
у будьйоновці тілько ти та старий тут ходете. до речі. ти нік з Аскота на Абрама чого не мінятєш? будеш тоді старому у сінагогу прислужувати.
Добре, ви всі діліть на трьох, кожному по 50%... Я буду, звичайно з вашого дозволу, штвертим концесіонером, на багато претензій не виставлятиму, і заберу всього лиш своїх 30%. Тільки буду забирати першим )))
Гарний у Вас світлиновиготовлювач. Що за апарат? Яка оптика (об'єктив) ? Мій старший син дуже почав цівавитись, то хочу йому наразі штатива наподарувати.
Пане Бек, думаю Вам для початку потрібно продати хворму красноармєйца і купити трембіту, розвісити десяток-другий москалів гирляндами на придорожніх стовпах, бензопилою спиляти "бьєрьозову росчю" і на її місці насадити смерек. ... І це тільки для початку
Добрий ранок!Добрим людям и вождю циганському,який у порядних людей сарб видурюэ.Саженци смерек,та ремонт бэнзопил -це до мене!Як треба из саксофона зробити тримбиту-то до Громофа.Кацапив та пидкацапникив чекатиму биля клуни.
Он ссаблю эврэйских красных кавалэристов продают!Обрэзаную-тобто кашерную!https://reibert.info/threads/sablja-oficerskaja.822777/ Атаману Кац Сер Махеру не треба?
Привітався до товариства тутешнього та прийдешнього ! То зустрічався не так давно з товаришем , котрий приїздив до нас з дітками на якусь мериканську аферу що до відбору діток для поїздки в гамерику . Доки дітки проходили якісь там тури - він з жінкою завітав до мене . Розповів анеґдота про шпирт . " Ось винайшли жиди цедваашнезрозуміло який шпирт бо в ньому було аж 300 градусів і вирішили такі випробувати на людях . Оскільки жоден навіть напівжидьонок не захтів ризикувати власним здоровлям - вирішили започаткувати ґрант та створити "перегони" . У фінал вийшли мериканець , кітаіць , німак та українець ( решта конкурсантів згоріли ше на початку відбірного туру ) . Коротше - всі фіналісти також потруїлись і прийшла черга українця ... Випив хлоп кухоль тої отрути - нічого! Випив другий - ніц !!! Аж ось впав та й покотився по долівці - ну , думають устоїтєлісорєвнованій , таки напали корчі та мусить вмерти ... Але він зіпнувся на ноги і йде до жюрі - вони в шоці !!! Запитують на своєму жидівському нарєчію :" Ну што , Мікола , такі ти тоже чуть нє помір ? Такі плохо тібє біло ? " Та ні , відповів хлоп , все було би добре аби не захтілось перднути . Коли добре гахнув - бздо загорілось , тож мусив впасти та котитись по долівці аби загасити полум'я , відповів їм той !!! То ж пийте шпирт , але не вдягайте сінтетіку аби у сподніх не проскочила статичнорозрядна блискавка коли будете пердіти .
А от Ви не кажете правду - саме краще тюльку запивати свіжим молоком . Дуже корисно для мікрофлори та лікує геть усі дизбактеріози .
В7 доброго ранку !!! На дворі гарна погода. Сонечко пробивається, вітра нема, теплесенько, та жінка вбирає листя, а я п'ю каву й розробляю плян дій на сьогодні. От тільки анег від пана KUNDLER під сніданок трохи змінив присмак _))))) Ранкова кава та до діла ...
Вітаю панство, +18С , сонячно, с неділю на коп, я його таки знайду Сьогодні маленький сабантуй, 15 років в шлюбі , ето вам нє ето.
Шановні, комусь приходив лист від «правопрєємніка» аукро? такий тупий розводняк))) aukro.auction « Заполните ФОРМУ для переноса Ваших данных на нашу торговую площадку Мы поможем Вам проинформировать ВСЕХ Ваших покупалей или продавцов о переходе Вашего логина на новую торговую площадку - отправьте нам файл со списком E-mail адресов Ваших покупалей или продавцов и мы в течение 24-х часов отправим на эти адреса информацию от Вашего имени (НИКА), который был у Вас на АУКРО »