Доброго всім вечора,цілий день було гарненько,тепленько,сонечко світилоПісля роботи навіть дрівець попилявся трішки,і на тобі 19.30 пішов дощ та й чималий і лляє досі.Що у нас новенького?Гарбузці не пропонувать,в самого маються
У нас на ринку продают таки як на свитлини.В мене був такий ,дитина була ще мала та зъила один.Жинка знищила та заборонила вирощувати.
Памідори ще в обід з'їли, капусти нема..., бо Ви її втіхаря самі із собою захом'ячили. Чай з тюлькою не буду. Маю бажання вночі спати спокійно з дружиною, а не сидіти на унітазі Продовження марлєзону:
У мене вродили але не багато)) до того ж не знаю методи як їх швидко і якісно напорпати з того гарбуза
Розрізали навпіл, поставили рядом решето або деко, рукою там прогребли насіння і вигортайте.)))Гінеколог з Вас нікудишній))) А тоді деко на сонце або грубку просохне, і смажте собі на здоровья.
Та звісно що є, але я не знаю хто на цьому ґешефт робить, тобто продає. А що у ваших краях "доставка майбутнього" не фунциклірує?
то ви пане теж гурман, я бува теж так вже коли неспиться з дружиною по 50грм, чисто напоговорити і на вогник повтикать
Учора проводив таку операцію, успішно але довго і нудно)) можливо такий сотр, насіння зовсім не хотіло від"єднуватись від м"якоті.
Сальце зовсім "не слабо" пішло. Ось що в трохлітровому слоїку залишилось. У Віктора Хвьодоровича шаленний апетит
А Вас що бабуся в дитинстві не садовила поруч із собою їй допомагати?Чи ви городскіє(Не в обиду сказано)