Як дочитає - то знову треба буде лягати в сплячку . Хоча досить дивна в нього кліматична залежність - взимку гуляє , а влітку - спит . Чи може з ним шо сі стало й внутрішній годинник перевернув пори року ... А чи чули , браття , новину - в Карпатах вже почалась зима зі снігом , заметілями та морозом мінус сім цельсіів . То ж пан Борсук вже має прокинутись та відповісти на безліч питань .
Саме так - потрібно тіков аби було домашнє молочко ( у Вас теж мусять досить багато привозить прямо до під'їзду постійні постачальники-виробники ) - залишаєте в немитому глечику з-під позавчорашнього молока бо там вже є потрібні бактерії . Через пів-доби вже маєте готовий та різкенький свіженький кисляк . Необхідно спіймати зо двійко кошенят та відрізати їм лапки , обробити окропом , постригти їм кігтики й кинути до кухля з кислячком . Важливо не забути замотати бинтиками котикам культі , попередньо обробивши їх перекисом водню чи спірітом . Але коли не вдається вполювати кошенят - то можна додавати консервовані фрукти чи свіжі банани , також досить смачно та поживно .
то може ви й праві, але в мене є інша пропозиція ... сховати шото в автоямі та й змащувати автоматично при кожній заміні мастила _))) і ніяких підозр _))))
я вже тут. аж прокинувся, бо відчуваю що про мене гутарять))) і шо там з гарбузами? не допхаться до них?
Гарбузи цей рік вродили нівроку, дуже багато. А от ціну на насиння гарбузове відразу і скинули місяць тому було по 45, а зараз по 30 гривень за кіло.
тю. то почекайте та туди під літо коли в інших скінчаться і здасте за пристойну ціну. ну це якщо сватів багато не буде, бо савтам теж тре гарбуза видати. оно вже один притендент на гарбуза є. отакоєот. а ви кажете
да капусти до натюрморту нехвата, або даж помідорчика До речі а ви непробували чай чорний з тюлькою? прикольна штука
Всім доброго кнопоблудного вечора)) Візьму по 40 грн. )) А кіло це скільки по об"єму ? Зима на носі, а я гарбузки люблю...