Доброе утро,камераден! По прогнозу "Радио "Райх" за окном мы видим пасмурную погоду,мокрые осенние листья,небольшие осадки и +11. Ich wünsche Ihnen gute Stimmung und Erfolg
що до ратиць то не до мене. а по ночах я кіно дивлюсь. але через цю погоду неможу заснути тожмусів вставати щоб боки не боліли задурно лежати.
Вітаю панове! В мене +6 і проливний дощ. Сезон по роботі закрив можливо буде більше часу для спілкування тут Всім вдалого дня!
Вітаю панство! Оооо! То Ви вже зовсім старий зробились..... А колись такий парубок був, великий, веселий, кучерявий
ми такого не замовляли, нам таке не треба! в мене ляпотить лагідний дощік та десь в далені гуркоче грім.
тю на вас. знов ви зі своїми цинаськими манерами. ну нащо красти коли є купа майже законих підстав її не просто узяти а ще щоб і наполегливо попрохали узяти. отакоєот
Ага Я бічив як Ви дівчат по лісу ганяли у шинелі з Мосінкою... пів рЄкону тоді розігнали Давно то було... Старий белькоче все тихіше і тихіше. Світло на сцені поступово згасає. Написи “Карасін” і “Магазін” поступово згасають. Не видно нічого крім трьох цигаркових світлячків............
ну по перше тіх дівчат не дуже і розгониш особливо Стару бабцю Ганю а по друге то не я а волохань там з багнетом на якому був нанизаний шматочок сала бігав та усіх лякав своїм виглядом
так отож. і там видно волоханя з гвинтівкою на багнеті якої висе мелнька шкварочка. отакоєот. а ви кажете
Вітаю панство,+13С, сонячно, але вже є хмарки, мабуть на дощиг, потрібно парасольку брати або матрасиГ надувний.