Пропоганда алкоголю в кадр не попала На мухомор 2015, резерв за Бек Слідуючий мАхамор вересень 2006 р)) резерв в темі питання в ОП.
А де вони пейсаки рвуть собі на галава.і попелом сиплють на галава.Бряхня.там ніц *прєдвалітєля канцерваторов всєй зямля*.
Наложкою)) Розбалувався я продавцями на райберті, купую по передоплаті… треба з цим зав’язувать. Наче-б відправив, приїде подивимось
ну таки-да, але ж блін мені мозок компостував два дні, я думав до поїздки полірнутись, а так уже можна й в Кийові на СТО заїхать і за ті ж самі півтори сотні полірнути скло.
якби я там був то жидва би ви не побачили. бо я б забрав би лямпу та і пішов би собі далі, а жиди залишилися б у повній темряві. як на тому квандранті мальєвіча. отакоєот. а ви кажете
Вітаю панство. Погода геть такі ні до чого. Похолодало,лиє як з відра,поховалось все-звірі,птахи і всезнаючі бабки.
Якби до цього дощу та й тепла нормального,то й гриби б ще полізли. А як згадаю,що прекрасно під дощ спиться,то завтрешну роботу вже сьогодні ненавиджу...
"Спят усталые зольдатен, Чутко спят... Машингверы,"колотухи" Ждут ребят" Доброй ночи,камераден!Потопаю спать,а то завтра на сессию ехать,а потом в ночную смену на працю,а потом после смены опять на сессию-буду как сомнамбула ходить Кстати,подумал немного над последними событиями в личной жизни,и действительно-все что не делается,все к лучшему,каждый случай-это бесценный опыт и очередной шаг вперед Осталось только при случае все точки над "и" расставить