170 км. то фігня, аби тільки ямки позаліплювали))) От мене і цікавить чи бишівські партизани там не розбомбили трасу) А їхать треба, бо там якась вологодська версія «Алоїзія Могорича» раптом з’явилася. Треба турнути назад в мацковію. Це як м’яка версія ВМГС
та він до скелі приріс, не можу відірвати))) ПиСи: Купив робочого костюма на секонді, знайшов у кишені 50 евроцентів… без МД
(доброго ) всім Скоцкого дня!+13,вчора,цілу ніч і зара валить такий собі нехілий дощака./таке враження-хоче випасти за раз все,шо невипало за тамті місяці/.фото Скота небуде-/пригнав зраня мокрий весь,кинув мишу і попер спати десь в барліг/.грибів як небуло так і нема.а якшо ше завтра похолодає-то і небуде.всі сидять по хатах/хто в компі,хто в зомбоящику/.печалька.
Заставте котяру працювати, нема чого ледацювати https://media.giphy.com/media/lHBx8FZgRlX6U/giphy.gif
!ну ви даєте!якби я в хаті застав таке-да!вони в мене виховані-кожен ранок шось смачненьке /землерийка,щур,миша чи крет/.потім ведуть мене до холодильника.ну а далі-поєлі надо поспать.п.с.виходив в місто-Венеція віддихає!всюди-моря,океани.лиє далі.скоро серфери з акулами зявляться.вообщем-слава садовому,комунальникам і всіляким благоустроям!при тих ідіотах-за два дні замість Сахари було б дно океану!
якщо поїду на ці вихідні, то сфоткаю. Або попросити когось з ірпінськю хунти туди сходити Я ще сам не бачив, то мала розказала