оце на копі були по болотистим місцинам, так по кусочку сальця з хлібом та часничком,запили водичкою з калюжі, і в дорогу знов.А дороги там жуть, даже тигри з ханомагами ними неїздили одні тільки мацеклісти та штабні опельки. та різна секретна техніка http://reibert.info/threads/nomernoj-znak-ss.268378/ а оте спиляне деревце якби могло говорити то такого росказалоб
ага зараз, зась, час зараз смутний, щоб хабар показувати, правильніше, нічого немає там , ми шукаємо мухоролового кротозяблика .
так ото менш було кричати що подаруєте хельма чи відасте у добрі руки ще якийсь хабар. а тут і не торгують і не міняють і не клянчать. так що хваліться бо наложу епітафію! отакоє от.
ну це вже непогано. гільза по першим визвольним змаганням. хоч і маленький хабар але приємний. а те що більш нічого нема то я вам не вірю. щоб в вас та і не було нічого.
красно дякую. в мене є декілько макетів тих часів, різних систем. одного разу на ринку випадково надибав макет гра, у доволі пристойному стані якщо не враховувати того що його шкуркою почистили.
а от нахабніти не треба! поки я не отримаю кулимета тут його ніхто не отримає! отакоє от(с) тим більш в вас півтори кулемети є.
ну і в мене теж нема, нічого нема. тому мені конче потрібен кулемет. як буде кулемет тоді все інше буде. кулемет як магніт буде притягувати до себе інші макети. це як щаслива блещня на рибалці, коли вона є то і риби багато можна наловити майже в калюжі а як нема то і у повному ставку нічого невпіймаєш. отакоє от.