Я можу показати єродром, де розстріляли купу євреїв, відсотки самі знаєте кому)) ну і вітаю всіх з закінченням вихідних зранку на СТО поїду, там нові майстри:
.. а з двома бабами будешь теплий і нагодований)) а якщо третю долучити до господарства - ще й чистенько і прибрано буде, отакоет))) з вечором паньство, ледве копита до домівки доволочив))) як здорово працювати з темряви до темряви))) але є свої плюси - возять , годують до всірачки ще й шекелі у кишеню підсипають! Всім смачної вечері!!! і мені теж)))
Ні, не заплатять. Я таких історій знаю цілу купу, причому деякі ще з дитинства. Але ніхто не цікавиться. А Старший майор узагалі каже, що то все брехня.
Відкрив двері на балкона, свіжого повітря в хату запустити і тепер сижу слухаю концерт О.Е. ... неслабо наярюють що аж до мене чути
Сьогодні, до речі, у хасидів Новий Рік. Називається Рош Ха-Шана. Бідолашна Умань. А може навпаки, розпал гешефту і веселощів.
бо він правий. то дійсно брехня. за вес час існування світу небуло стіль ко жидів скілько вони брешуть що німаки винищили за штири роки
Та и нимаки тико комисарив жидивських постриляли,а простих жидив кацапи пид шумок пограбували и постриляли шоб не теревенили.Ходив яшукав по мисцях розстрилив,то чомусь гильзач вид ППШ и мосек.