але ж ти перед цим розпотрошив мою посилочку. і мало того що поцюпив мій значочок так ти ще випив та їзв усе моє. тому я мусив якось компенсувати оті моральні та матерьяльні шкоди які ти завдав мені своїм вчинокм. і бю парі що в тебе було більше та самчніше ніж в мене. отакоєот. а ви кажете
вітаю паньство! ледь копита до дому припер.. тяжкий день, тож буду бавити себе смачненьким! та на ліжко переповзати бо завтра знов копита на арбайтен потулять)) хто ще не вечеряв або вечеряє - Смачного!!! а де це всі??? невже ломанули з возиками жидів трусити?))
Мої вітання громаді ! Я оце , пане Консерватор , спокійно собі дивлюся місцеві новини та почитую накнопане і в мене виникло таке питання : " Якщо геть усі на форумі винні Вам відсотки від своїх оборуток чи просто якісь штрафні санкції за інакомисліє чи вольнодумство - то Ви , мабуть , вже досить багатий і може навіть мільйонер . А коли Ви багатий та заможний - то з Вас мають зняти субсидії та обкласти Вас митом та податками і тоді вийде пшик від усього нажитого нєпосільним трудом . А якщо Ви й досі не багатий - то відсотки Вам , виходить , ніхто не сплачує , отже перестають боятись і відповідно перестають поважати . То ж одне з двох і в обох випадках треба шось робити ... Може вже доста лякати всіх та створювати ( та й зрештою - саме його підтримувати ) імідж геть поганого хлопа . Я впевнений шо Ви порядна , чемна , добра , ввічлива , вміру духовна та щедра людина . Покайтесь , підіть до храму та на пів-року чи на рік у ченці альбо в прислужники до капеланів і станете ще багатшим духовно та заможнішим матеріально .
... , а коли бачиш себе в дзеркалі саме таким - з сіськами та ловкесеньким личком , то знову таки то є грибиииии і всьо то сницця !!!!
гарна думка. у кацапських церкавах багато статків, золото, срібло та коштовні камені. тре їх розкуркулювати. бо ті церкви кацапського пархату мало того що пята колона і постійно ведуть агитацію за кацапістанію так ще і не канонічні. тре примусити нарід який туди ходе покаятись та перейти до лона справжньої, каноничної церкви Київського Патриархату. отакоєот
Я мусів якось компенсувати душевні стаждання після перегляду того відео. От і поів усе. "Схаменіться, батьку! Віддайте гроші капосні на храма"! (С) Боюся, відповідь буде очікувана. А до храму (хоч і юдейського) він і так щосуботи ходить, на ганок.
А ще про Плохіша та Павлікаморозоффа файні шедеври були , особливо мені подобався Плохіш - прямо як колишня ідеологія каждому по потрєбності , но от каждого по способності !
Зараз клацав дуроскоп, щоб знайти щось непогане для фону. Випадково наткнувся на педерачу Шустера за вчора. Жиди розповідають у студії про те, що українські націоналісти хотіли всіх їх знищити. На біса вони це роблять? Грошей однак платити не будемо. А налаштувати проти себе можуть аж бігом. Наче завжди такі розумні були, а тут активізувалися не туди.
Напевно вже накрали та мастять лижі до жидостану,а звідти будуть верещати як іх тут ущємляють До речі тута один пан якісь гиржаві лямпи в коморі збирає,і навіщо йому теє,ось на що тре переходити https://reibert.info/lots/gazovaja-lampa-kovea-adventure-gas-lantern-tkl-n894.48897/ і посвітити мона і їсти підігріти тай того смороду карасінового немає
Эх,я тоже спать-завтра коп Всем копающим завтра-удачных сигналов под катуху!!! Всем пикникующим-вкусного мяскака и того чего пьёте!!! А всем отдыхающим дома-что бы нэт не рубанули!!! Спокойной ночи
Шо - таки не дасте їм ні значків, ні відсотків? Дайте мені жида дружбани, дайте жида, от моя просьба.)М(
Доброй ночи,камераден!Всем кто завтра на коп-чёткого сигнала под катушкой,кому на работу-лёгкого дня.Буду уже спать,ибо завтра снова на працю,надо копеечку зарабатывать П.С.И пусть люди будут искреннее и ближе друг к другу
от нічого ви не розумієте в естетиці та романтізмі бо ви не митець. тому і так кажете. а карасином тілько сусіду КАЦіо смерділо бо він в нас натура утанчона та полюбляє зоофілію, тобто смердючих грубезних чорносраких обізян яких час від часу пан Алекс тут у цицьницю посте щоб нанести мені морально-псіхологичну трваму. отакоєот
таке. тепло з жінкою з якою тобі добре. а повишєну шєрстістость треба в себе розводити, бороду відпускати, вуса, чуба ну і волосся на інших частинах тіла, тоді кожушина своя буде а не з вівців.
В7 доброго ранку !!! Бабське літо продовжується, поїду на пару годин покопати, а далі знов арбайтен ... Ранкова кава та до діла ...
до вашого натхнення та нснаги на пої**ння з автівкою, треба буде прикласти ще пару тис америГанських рублів на турбіну, форси, насос, це якщо дці, якщо атмосферник, тоді стількіж на новий двигун, паливну та кузовний ремонт, бо перша фаза вже гниє, хоч й цинкована, та роки вже не ті, й той цинк вже тютю ...
Вітаю панство зі святою неділенькою! На жаль, не всі мають червоні революційні шаровари. Вам добре, а іншим як? От народ і придумує хоч якийсь вихід. Адже зима скоро.
Доброго дня, вельмишановне панство! гарного всім копу та шикарних знахідок! камради вже чкурнули до гарного лісочку, а я ,нажаль, на роботі!погода шепче, тепло та сонячно - якраз то що треба для копу!