Б’ю шурф на городі, де колись була корчма, попадаються цікаві черепки, смажить наче літом. Битиму короткими перебіжками)))
Просто так навряд чи пробачать. Але є тут один, гріхи відпускає занедорого. Скоро має проснутися та припхатися бурчати, що "зараз все не так, як було раньше".
Доброго дня, громадо! робочий день триває!погоджуся з паном Алексом - у вихідні та ще й при такій погоді - працювати особливо боляче!
Річ у тому що той Стреколод був дуже хитрий і обережний,зміг обдурити багатьох,але він зобразив модератора Мьобіуса,і той принципово почав за ним стежити,інет моніторити.І одного разу Стреколод допустив помилку і був викрит.Ну а далі з ганьбою був виженен сцяними ганчирками.Отакоєот
ні нема. а вам тре? то примусте пана Р% заграти його. до речі а де це він? мать таки попхався босоніж до гумані праздничок праздничкувати та з родичами побачитись?
та ззвонювався з ним - судячи по характерним звукам - у полі з лопатою, може клад знайшов - бо дуже нервував що я позвонив і йому заважаю ...
Покійний Олексій (пробач його, Господи), був гарним спеціалістом. Навіть Панцера зміг вивести. Хоча, для того і довелося забанити всю Кегичівку.
та що ви хочете від того пана Алекса?! він тілько і може що плюватись, лаятись та постити чорносраких волохатих обізян і плюндрувати цим цицницю та наносити мені моральну травму як митцю. отакоєот
Ви неправильно зрозуміли. Я їх не плутаю. Ви написали, що Мебіус почав стежити, і таки вичислив того Стрекозла. А мені у зв"язку з цією історією пан Олексій покійний згадався, як він гарно міг шукати всіляких нехороших користувачів. Про те я і написав. Не бурчи. Бо твій значок щойно поїхав на Олександрію, і абсолютно випадково тобі в особисту переписку може не дійти номер телефону людини, в якої його можна забрати.
І хто це говорить? Граф Толстой, чи Дарвін? Твій злочин на відео записаний, всі камради бачили, як ти мою посилочку потрошив з криком "не знаю я ніякого пана Алекса!" (с).