Та щось знайду або до вас прийду снідать (Жарт) Поїв малини в цукрові свіжої,приліг може засну,бо завтра на працю хай їй грець.
Доброї ночі шановному панству! Прошу відмітити, що в Паріжах і ЛондОнах та Варшавах ще вересень , п'ятниця... Перепрошую за запізнення на сьогоднішні будньопобуткопарські п"ятничні цицькопосиденьки. Дозвольте, в якості виключення, виправитись
от зара пан Алекс почне плюватись та лаятись що реглямента порушуєте та заважаєте йому праздничкувати його жидівський праздничок, тобто шабат. отакоєот. а ви кажете
Признайтесь чєсно, що будете крутити газєтні стаканчики для сємок, щоб завтра, точніше вже сьогодні, в Гумані файний ґешефт зробити. А то халадільнік, кіна в тілівізорі....
Всім приємного ранку,Пан К не спить,мабуть сніданок мені готує Мені будь ласка кулешу і чаю з вишні,горілки не треба бо я за рулем. Тепло на вулиці і тихо тихо,пішов одягатися бо на працю ж .
Доброе утро камераден! Всем добра,бабла,счастья и Тысячелетнего Райха За окном осень,золотые листья на фоне свинцового небаСобираюсь на шабашку,настрой бодрый,на колонках ненавязчиво играет приятная музычка
в мене тяжке босоноге дитинство було, калейдоскопів і машинок небуло, зате які чудові гриби були я з ними даж в космос літав, отакоєот.
Доброго ранку панове, +17С, сонячно, прям літо, а завтра на коп, а сьогодні в баньку. Продам холодильник Самсунг но-фрост занедорого куплю Рено кангу Якщо бачиш себе в дзеркалі зранку, значить ти неспиш
В7 доброго ранку !!! Сьогодні гарний день, бабське літо !!! Зранку поїду з сім'єю на Хортицю, в обід наварю петлі та навішу двері на гаражу, бо дах вже є, ну як є... плївку та обрештовку учора набив, на метал ще не заробив, бо вже на підсосі _(((( Отже, ранкова кава та до діла ...
Доброго ранку сьогодні стартую до батьків на Вінниччину!!! Мож що при нагоді і копну!!! Усім вдачі і суперових знахідок!!!!
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Оскільки сьогодні день почався з військових маршів, то і я увімкну військову веселу суботню музику: Надіюся, вона хоч трохи полегшить страждання тих бідолах, які як і я цієї прекрасної осінньої днини не поїхали до лісу чи в поле, а змушені працювати. Пане Бек, Ви все переплутали. Вчора була отака: А сьогодні отака: Нагадую: із шестикутною зірочкою - В СУБОТУ!
Дброго ранку. та нє - «мамент» то вже набагато пізніше але до «дихлофосу», спочатку були грибочки. Ви ж книжки дитячі читали?
та про яку віну ? та ще в дитинстві??? хіба мож де вибір у вас був великий - а я з дитинства помню таке!!