в детстве у всех советских детей была возможность и без грибов такой пейзаж увидеть ... калейдоскоп назывался https://www.google.com.ua/search?q=...X&ved=0ahUKEwiJ14Gi6LfPAhWIEiwKHX5eD-4QsAQILQ
буде! тим більш що ти постійно плюєшся, лаєшся та постиш волохатих чорносраких обізян. тобто поводиш себе як старий жид, підкреслюю, старий!
Мені не відомо, як ведуть себе старі жиди. Та нехай. До Умані збираєтеся? Бо там вже аншлаг, лише вчора 12 000 хачік... цадік... тьху... хасідів заїхало. Дивлюся, Ви іще й за куницю домовилися, щоб дарма не їхати. https://reibert.info/threads/kunicy-domashnie.820785/#post-8887388 Ніякий цадік не може завадити гешефту?
у люстерко подивись на себе та побачиш. сумні ви якісь. піду я від вас звєздачйота потроллю у темі про війну
Вечірне засідання пройшло без порушень,тому й пан Алекс поводився чемно,не лякав порушників самками бабунів.Так що мабудь не тре на ньго діжку катити.Сємкі вже посмажені,гранчаки протерті,га?Порядок повинен бути
А чому Ви повернулися? Звіздочота вдома не було? І тому Ви вирішили потроллити мене? Розчарую. Я сьогодні не в настрої писати, тож не поведуся. Так що наступного разу. Заглянув у ту тему. Так собі. А отут я з тим Звіздочотом згоден повністю: Бо більшість молоді лиш "Ягу" та пиво цмулити вміє, а елементарних речей не знають. І це не їх вина, а наша, як старшого покоління.
та отож я і гадаю що то у лісі сконало, мать мамонт якийсь чи ще щось велике що пан Алекс не сплюндрував цицницю своїми капостними малюночками. отож мабуть і тепло настало що твоє літо через це. але як бути з іншими цицницями які він сплюндрував? мені от як митцю він наніс глибоку психологичну трваму своїми витівками. от що робити з цим гаявасуважнопитаю
та щось той звіздачйот якось плужить, не відповідає. але я маю час та натхнення тож почекаю мо і відповість щось. я оно у знесеній темі нічого не писав, ну та що про майдан але бажання було і дуже велике. до речі. пане Бен а от скажіть отую еліс, чи отого? забанили чи просто порушення виписали. і іще одне чисто риторичне питання. що то за курвва мать мода пішла бабські ніки собі робити? в нас що тут форум тарнсвеститів та підорасів у гарному сенсі цього слова? мать тре за це вже катувати. отакоєот
То треба до бабки-знахарки йти,або може відьма яка є поблизу.Вона пошепоче,яйце покатае-психологична травма розсмокчеться автоматично Поки ведемо спостереження,воно мені сразу не до вподоби стало
от не тре на мої яйці пошушатись вони мені ще самому дуже потрібні. я ж не такий старий як той пан Алекс, мені ще мо тре коханку завести. а мо і не тре. але яйці все єдно мені дуже потрібні так що я їх якійсь бабці-знахарці не довірю. тож пропаную наказати пана Алекса сотнею канчуків та стягнути на мою користь компенсацію моральних збитків яку я отрима передивляючись його збочення.отакоєот а ви кажете.
Тема була якась провокаційна. Більше схожа на моніторинг соціальних настроїв спеціалістами. "Я зразу пойняв, це якась муйня. А потом мене як вдарило: це Свєт... Стрєкоза"! (с)
а ти її хоч памятаєш? вона повз мене пройшла хоч я вже тоді читав форум а потім і зарегівся. а було це ще ого коли. щось ти занадто багато знаєш, тре з тобою щось робити. ну так. про всяк випадок.
Ні, я не застав. Разом з тим, оскільки після реєстрації тут неодноразово зустрічав згадки про цю непересічну особистість, то подивився його (її? ) теми та сторінку. Досить цікаві були.
А що, тоді іще були "бесплатньіе квартирьі и платная калбаса"? Я щось пропустив? Лише 7 років пройшло. Це не дуже багато.