А мо він аґент нашої розвідки - то й мусив у кацапському односторої бігати ... Але ж відко на відіо шо таки не втерпів того неподобства та аби сі виправдити взяв та й загинув від тої комуняцької підступної кулі та ще й в спину бо мусив бігти до своїх аби переказати цінну інформацію ... То ж вважаю шо він себе не зганьбив .
- Бубочка, и шо тебе подарить? - Та шо хочешь! Главное, штобы мех красиво отражался у бриллиантах! Врач-сексопатолог пациентке: - Роза Давидовна, а вы пользуетесь ещё какими-то другими средствами контрацепции, кроме своего характера? - Доктор, шо хорошего Ви скажете за мои сэрцэ, печень, почки? - Охотники за органами не имеют до Вас вже никакого интереса. Женщина заходит в офис восточного гуру. Ее встречает девушка в кимоно, с азиатским лицом, волосами заколотыми на японский манер. - Вы пришли встретиться с великим просветленным гуру Шри Лала Киншасу? - спрашивает девушка держа руки лодочкой. - Да, - отвечает дама, - скажи Шмулику, шо его мама пришла. - Сарочка, ты девушка моей мечты — красивая, веселая… - Яша, ты шо хочешь со мной переспать? - И умная! - Моня, шо ви имеете сказать за Рабиновича? - Ой, я Рабиновича плохо знаю с хорошей стороны. - Рабинович, вы с женой ругаетесь? - Ой вей, надо же хоть иногда разговаривать. - Рабинович, вот вы, например, как относитесь к людям? - Так же. Марк Соломонович совсем плох и диктует нотариусу завещание: - Моей жене, Розе, которая всю жизнь мечтала о бриллиантовом колье и норковой шубе, я завещаю своё старое кресло-качалку, в нём хорошо мечтается... - Вы женаты, Семен Маркович? - Разведен. - И сильно вас развели? - Трусы таки оставили. - Боря, слушай маму. Если ты не будешь слушать маму, ты всю жизнь будешь слушать этот заводской гудок у шесть часов утра.
Ви хіба мали на увазі горіхи? Оріхи тирять, власне, білочки, а горіхи вивірки або вевюрки - це залежить від діалекту!
всіх з вечором, таки потеплішало, той взявся людям будинок утеплювати)) доки погода дає добро! та й шекелів трухну ))) куди ж без них))) буду вечеряти та на ліжко переповзати)) всім хто ще не вечеряв Смачного"""
Крєндєль назвав тему просто атпад! Я все шо завгодно очікував там побачити але не це! https://reibert.info/threads/vaza-z-vognjami.820843/
Це ж не євреї,а аміши ті ж самі меноніти.А завтра у сінагогу(а кому пощастить тому в Гумань) з сємачками