а те що замість пимпочки відправити я дуже часто тисну пимпочку ентер, як в асьці колись та скайпі зара. через це не усе що я написав відправляється відразу.отакоєот
Це дуже просто вияснити,якшо під час імітації розмноження шарить по карманах і все блискуче пропало то 1001% процент циганюка
Вітаю. Ну і навіщо? Подивіться на фото, бачте, які в неї зуби, а у Вас? З.І. Якщо і плюватимуся, то тільки на пана Саню, який знову напостив вареників на минулій сторінці.
бєлочка приходить коли в Діда мороза просиш Снігурочку заміж відати, отут вона з "на коня " і приходить
а все тому що і той дєдмароз і тая бєлачка породження кацапське. бо в нас ніколи того дєдмароза ніколи небуло а був Святий Миколай, по мериканьськи сам ти клавус. а отого дєдмароза кацапи-камуняки вигадали у 32 році минулого сторічча. тож заборонити тре того дєдмароза разом з іншими камуняцькими символами бо він окупант
бліть.............!в коханої-ДНЮХА!,ІМЕНИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................а ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!аппетит портите
був!ква,був!пару років тому.БЛІТЬ!-30!дубак!в трамваї всі стоять/бо якась курва тени в салоні не ввімкнула!кобіти поздирали/манікюр,педікюр-не виділи де їх везут./
а ви що до бєлочки хочете допитись, менини а ви тут? непофеншую, чи може пані теж гурманка. Пані кохану з днюхою, хай щастить з таким файним коханим!
Краще подаруйте їй ось соболєй на воротнік ! Борзенько бо тему знесуть і звіряток викуплять !https://reibert.info/threads/kunicy-domashnie.820785/
Шкода звісно ... Але не переймайтесь так - купіть собі козу , вони на рак не вразливі . А які вони корисні - огогооо ! Там Вам і бринза , і молоко і спілкування з природою ...Ось подивіться , тіков уважно (особливо уважно дивіться дядька в олімпійці та з чубом - тамка сидит дядько той шо на авці має чуба та сокиру) та до кінця і зрозумієте шо то у Вас не проблєма з кіткою а так собі "пічалька" ...
та відомо хто. це пан Р% начипив на своюциганську мармизу пейсики, вдягнув кіпу та і пішов праздничкувати та гроші видурювати.
а я кажу що ні.спочатку тре спокути вину за те що у окупанта вбрався та червоній ганчирці поклонявся. потім провести обряд очищення а вже аж тоді мо і можна але без зброї та під пильним наглядом щоб не побіг до нквс здавати