Ламп не буде,бо я вам її не обіцяв(і взагалі я 10 років назад і не знав що такий сайт як Рейберт є)А воли до вас прибудуть.
таке! а хто ще у тім році обіцяв що як поїде у село до родичів а там тіх лямпів возик та тєлєжічка. і що вийшло гаяваспитаю, що? отож що нема лямпів, ніц нема! а де лямпи поділись гаявасуважнопитаю, де
На жаль ні... По тому питанню я вам відповідав,що не вийшло поїхать бо братик застрьомався(він росіянин)
Сьогодні дійсно був гарний день! Не дивлячись на те, що дах прийшлось робити під дощем, мене зігрівала мисля про те, що зранку прийшла смска по зарахуванню 10 суперечних шекелів з алі
Добрий вечір хлібороби! На улиці дощ і мряка,сумно,осінь.Одна розваго горілка та пімадори по-консерваторськи.Дуже смачні,зроблені власноруч по таємному рецепту пана К.
на той рік нагадайте. бо за цей час забуду. а скілько класти тре? стілько ж скілько помідорів чи більше?
Що може бути краще добрих цицьок зранкуОт теперь и на роботу можно йти,с п'ятнично-цицьковим настроєм
Доброго ранку панове +15С, буде +25С а потом морози. але є і добра новина, чим бистріше морози, тим швидше Снігурочка прийде