а мені більше подобається " кину кужиль на полицю" але в автентичному виконанні знайти не можу. щоб як у мультіку.
И нашо вы йийи выклали?Знимали биля Хотинськойи фортеци,та краевиди Днистра мени знайоми.Чи ви як и инши "историки" рахуэте що Сагайдачний не був на Ьуковини?Я живу биля в.Сагайдачного,на який стоить стара Миколайивська церква в яку вин на службу ходив,та и Хотин на Буковини,та й Ставчани де вин лагерем стояв.Так шо и у нас край казацкий.
[QUOTEходовwuta5, post: 5412987, member: 13625"]А чи Сагайдачний до Буковини ходив?[/QUOTE] Ще як ходив НУ ТО САМИ СПИВАЙТЕ_ Кину кужіль на полицю, | Сама піду на вулицю. | (2) Нехай миші кужіль трублять, | Нехай мене хлопці люблять. | (2) На городі сіно гребла, | Черевички загубила. | (2) Черевички загубила, | Собі хлопців наманила. | (2) Я нікого не любила, | Тільки Петра та Дaнила. | (2) Грицька, Стецька та Степана, | Вийшла заміж за Івана. | (2) Полюбила гультяя, | Така доля моя! | (2) Я думала - кучерявий, | В його чуба нема! | (2) Так, так, моя доню, | І я так робила – | (2) Свого мужа шанувала, | А хлопців любила. | (2) Полюбила панича, | Петра Павловича |(2) І не знаю, що робити, | Чи покинуть, чи любити. | (2) Покинути жаль, жаль, | Бо карії очі, | (2) А любити не буду, | Бо ми ся не хоче.)А якшо серьезно то шукайте тут- http://get-tune.net/?a=music&q=%EA%E8%ED%F3+%EA%F3%E6+%EB%FC+%ED%E0+%EF%EE%EB%E8%F6%FE
Ще як ходив НУ ТО САМИ СПИВАЙТЕ_ Кину кужіль на полицю, | Сама піду на вулицю. | (2) Нехай миші кужіль трублять, | Нехай мене хлопці люблять. | (2) На городі сіно гребла, | Черевички загубила. | (2)А якшо серьезно то шукайте тут- http://get-tune.net/?a=music&q=%EA%E8%ED%F3+%EA%F3%E6+%EB%FC+%ED%E0+%EF%EE%EB%E8%F6%FE Черевички загубила, | Собі хлопців наманила. | (2) Я нікого не любила, | Тільки Петра та Дaнила. | (2) Грицька, Стецька та Степана, | Вийшла заміж за Івана. | (2) Полюбила гультяя, | Така доля моя! | (2) Я думала - кучерявий, | В його чуба нема! | (2) Так, так, моя доню, | І я так робила – | (2) Свого мужа шанувала, | А хлопців любила. | (2) Полюбила панича, | Петра Павловича |(2) І не знаю, що робити, | Чи покинуть, чи любити. | (2) Покинути жаль, жаль, | Бо карії очі, | (2) А любити не буду, | Бо ми ся не хоче.[/QUOTE] якщо я заспіваю то потік біженців до вас визросте у рази. і бигти будуть вони не від войни а від моїх співів. будьте милосердні до невиних людей не примушуйте мене співати.
якщо я заспіваю то потік біженців до вас визросте у рази. і бигти будуть вони не від войни а від моїх співів. будьте милосердні до невиних людей не примушуйте мене співати.[/QUOTE] ЯК ПОИДУ У ВИЖНИЦЮ,ТО ЦИЛУЙТЕ У ГУЗИЦЮ,у нас так спивають.
УВАГА!Консерватор вигадав нову зброю!Треба по гучномовцях транслювати його спиви и сер паратисти повтикають у Путьландию.
ЯК ПОИДУ У ВИЖНИЦЮ,ТО ЦИЛУЙТЕ У ГУЗИЦЮ,у нас так спивають.[/QUOTE] До нас біженці не прибіжать.нема чого робити їм тутечки.Нехай сидять в своєму Лугандоні-Даунбасі.розгрібають наслідки того.що накликали до себе засранців всіляких.А тепер вони біженці.Я не звав на нашу землю нечисть.
До нас біженці не прибіжать.нема чого робити їм тутечки.Нехай сидять в своєму Лугандоні-Даунбасі.розгрібають наслідки того.що накликали до себе засранців всіляких.А тепер вони біженці.Я не звав на нашу землю нечисть.[/QUOTE] А у нас народ повстав,бо наших гонют на Даунецк,а ихни жирують у нас и мовля-Нечего было к нам с войной приходить,теперь отстраивайте то что разрушили.Дуже точно-лугандони.
Дистали ци пикети румунськи-прошли вихидни пишли коту пид хвист,маю надию що якось корчами пробьемся хочь на наступни до мисць копу.
У нас починаючи з 1995 р. этничним румунам Румуния пораздавала паспорти,тепер вони нехочуть служити Украини.Та не тильки пикетують,а громлять сильради и воэнкомати.Довод у них такий-ми на майдан не ходили,цю владу не вибирали,тому захищати ии не будемо.Видко працюэ у нас филия ФСБ.Сьогодня люди кажуть-що пикети вроде зняли.Пикетували трасси мижнородного сполучення.
У вас там своя ЛУГАНДОНія. Тільки трохи в інший бік. І якщо зараз не вжити заходів - можна отримати великі проблеми.
Так этнично склалося-половина области(бувша Австрия)патриоти,таки як козак Гаврилюк,а половина (бувша Румуния)дси Ямуковича шануэ.В мисти люди освичени-вси за едину Украину.А ще ци биженци масла в огонь пидливають,мабудь провокатори само з их килькости.
Вони того и хочуть,але рахують,що мисце де вони живуть маэ приэднатися до румунии,а духовенство пидтримуэ ци вибрики.Я рахую що треба посадити за сепаратизм ватажкив рокив на 15 и нехай видбудовувають то що вийна зруйнувала.
одні оно вже спробували емігрувати разом з хатою та обійстям. що з того вийшло всі бачать на сході. те саме і з цими довбнями буде.але на мою думку там вже не будуть розбирати чи брав участь у спротиву чи мовчки підтримував. всі будуть нагороджені як сепаратисти.