отож і я кажу що тілько сало зазря перевели того Бека годувати. так мало того що він стілько сала перевів так ще і мою лямпу десь на тому шумєлкавє пролюбив. а така ж гарнюня тая лямпа була, гасова, красива та зручна. от так і довіряй йому цєну вєсч. отаакоєот
Нєєє ! Наливать то я вмію майстерно ( щоправда останнім часом взяв пенсіон і тепер лишень потроху смакую та відмовляю від надмірного "тренінгу" друзів ) , аби за такий досвід давали військове звання то вже був би мабуть молодший генерал ( на такій роботі далі не дослужуються - згоряють як Ікар ) . Я мав на увазі деруни . Хоча Ви мене заохотили і взимку спробую різноманітнити своє меню та буду вчитись смажити деруни .
То вже до пана Бека. Дякую,та сам...Натер картоплі,кабачків,яйцем залив поперчив,посолив і можно ще мукички трішки щоб кучі держалися краще.Все,можно жарити(деруни,не кобіту )Набирайте ложкою і на пательню,смачно...
ну ви своїми кулінарними балачками пробудили жахливого Їдуна)) тож повів він мене до блока живлення, тре провести обряд жертвоприношення...задобрити)))
таке, невже я їх марно ростив аж 33, незабаром 34 роки? ))) а взагалі, мені так добре, а то розіпре як діжку і буду потім з лавки на ліжко, з ліжка на канапу і так усе життє)) воно мені потрібно?
перекочуватись буду взимку, а зара вкалую як коняка))) щоб зимою було чим Їдуна забавляти))) а поки в мене є заступник сабакінен) міцно тримає оборону дивана)))
На реверсі монети, де зображений герб міста Рига, в легенді (на 11 год.) є дві останні цифри дати її чеканки - 99, тобто 1599 рік.
С утром панове , +12 где то , темно и моросит дождь . Но всеравно пойду в поля прогуляюсь . Всем счастливого отдыха , копа и рабочего дня .
В7 доброго ранку! На дворі +10, в хаті +20 (надихали за ніч), ляпота _))) Сьогодні/завтра перекриваю дах на гаражі, в шаббат навішую двері, тоді вітра та дощу всередені не буде ... В неділю планував коп, але як там буде, ще не знаю _((( Ранкова кава та до діла ...
Доброго ранку панове, +10С, дощить, на коп неїду, може якусь важливу справу зробити? типу наподарувати щось
Гг, пан Кац не заходе, бо відсоточки давати не хоче _))) https://reibert.info/threads/denga-1731-1735-1739-1747-1753-1758-1759.820187/