Ні. Грушевий яр - у бік Турії та Межигорки. Запитайте у старших людей, вони скажуть, цікаве місце. Тільки копайте акуратно, десь там златопільських євреїв у війну постріляли. По війні - поля між Андріївкою та Межигоркою. Танковий удар наших у 44-му.
Шукав , але ліз всілякий шмурдяк , то запчастини до с/г техніки , то шматки мисливських гільз , чи шмаття металу . А кабанчиків наздоганяти , то дурне діло . Добре хоч на мене не побігли , а дременули в хащі .
там де жиди там і золото. треба шукати де там ті жиди. але не треба хвалитись що знайшов жидів. а золото? а золото під деревом лежало.
Вперше про цю історію я почув від старої вчительки, іще в школі. Те саме згадується у книжці, яку я тобі присилав на мейл. Але шукати жидів - погана затія. Хай собі лежать. Там місце досить велике, є всякі інші речі.
таке! щоб золото зіпсувалось! треба шукати. там грубі гроші а якщо всьо вірно обставити так іще і з жидів можна гроші мати. продати після місце їм. але спочатку золото зібрати. щоб не зіпсувалось та не покрали.
А з якої кобіти Ви *здерли* верхню одіж?Щоб на отім хвоні *сделать хвотку на нє прістойнем відє?*Га.питаю?Це ВИ гарну.пристойну.НЕЗАЙМАНУ(майже),Мать Ви отой.сепаратор.
до речі. якщо був танковий прорив то тма і танк повинен бути. але треба брати тільки правенльний. той що з соміком та онучкою. а тепер порахуємо. золото ну мабуть кіла три точно буде, танк якщо вірно продати то теж грубі гроші затяне. онучку або собі забрати, не мені зівсно. мені не треба. або нужденим дати але не за безплатно. ну і сомик. копчений сомик теж попитом користується. так що туди сюди, множемо у стовпцік та ділимо на 3 от і маємо що сусід мені винен ото стільки та іще і пять кабанів.
ну оце вже більш пристойні але знов прикриті. ні щоб ото як у пісні а у мене такі дойки як літрові слойки і до мене кожне вечір прибігають вуйки(с)