[QUOTтоbuch59, post: 5408172, member: 57036"]хотім купити http://reibert.info/threads/prodam-fisher-f70-mars-tiger.507167/ може хто шо скаже про цей МД. буду вдячний[/QUOTE] Крим того ,що высокочастотник-хорошого майже ничого.Чистой монетник.Лучше у УРаганта Т2+ взять и дешевле и функциональней.Див.роздил Технетикс.
Візміть в Циклона *Вератор*.дві частоти.ціна аськи.Користуюсь років 7-8.Чуйка клас.дискрім.двотональний.
Доброго дня! з ранку віришили купувати фішер 2, за відсутьністью коштів та і до мд вже звикли, може і фішер 5.
Крим того ,що высокочастотник-хорошого майже ничого.Чистой монетник.Лучше у УРаганта Т2+ взять и дешевле и функциональней.Див.роздил Технетикс.[/QUOTE] а что за Т2 ? каковы его преимущества передд скажем Фишером ф2 и ф5 ? спс заранее
а что за Т2 ? каковы его преимущества передд скажем Фишером ф2 и ф5 ? спс заранее[/QUOTE] Аналог ф75. +все функции СЕ+есть функция увеличения глубины.Короче зайдите-продам,Технетикс в начале тема Урганта.Ещё цена хорошая-за новый прибор с ДД катухой-399 американских гривен.функция увеличения глубины доет возможность искать на30%глубже-т.е. по войнушке.
Я бы взял с Хантером,он уже Торнады и легче по кустам шастать,но это мое личное уподобання т.к. шастаю в основном по лесу.По полю лучше Торнадо-захват больше.
Відсотки ваші пане Консерватор , втікли . Ото я йшов і раптом бачу від мене метрів за 100 двоє диких кабанчиків як дременуть в хащі , і тільки тріскот і шматки сухого бур"яну летіли в різні боки . А хабаря не було , із всього викопаного взяв тільки оце
шукати тре' ліпше. і бігати теж. це ж треба двох кабанчиків впустити. призначую за це штрафа у розмері пяти кабанчиків по 150 кіл вагою кожен. і це без урахування відсотків.